Komentari na vest

Cela Srbija i BiH navijali za nas; suze su mi krenule kad je svirao kraj na Brdu

K

Kg voli Šumadiju

pre 29 dana

Da li je istina da nećemo dobiti licencu zbog dugova???
L

Levi bek penzioner

pre oko 1 mesec

g.Dudiću fino ste sve ovo posložili. Čestitam. Čuvajte se tog menadžera i njegovog pomoćnika koji su završili vaš transfer u Radnički. Svaki njegov razgovor sa igračem počinje ovako: Zdravo ja sam taj i taj i u klubu gde te želim ponuditi je MOJ TRENER i on mora da kaže sp.dir.da si TI TAJ IGRAČ koji mu treba.Da znaš da ćeš uvek biti starter i to će malo više da te košta u parama jer i treneru moram da dam deo novca koji ti uzmeš. A Vi g.Dudiću pojma nemate o tome i ništa niste ni tražili. I onda taj igrač potpiše i stalno priča kako ste Vi loš čovek i nikakav trener jer je morao od svojih para da odvoji za Vas. A novac je ustvari završio kod agenta. Zato Vama tako nešto i ne treba u karijeri koju pravite kao trener.
F

Fejo Kalač baa

pre oko 1 mesec

Srbija ne da nije navijala za tebe već 2/3 nas misli da si teško gobedo i to brcko..
R

RISTA rezerva

pre oko 1 mesec

Čestitke ovom treneru. Ali moj savet da prestane da se revanšira agentu ko ga je predložio da dođe u Kragujevac. Gospodine Dudiću najbolje je pitati agenta koliko košta njegova usluga ako Vam nađe klub i tačka. Zašto morate i njegove igrače odmah uzimati---Ne razumem , To može biti jako loše za Vas i vašu karijeru. Isplatite ga i idite vašim putem fudbalskim. Taj ko je Vas doveo poznat je da tako radi i ucenjuje trenere da će im naći klub ali moraju da dovedu 2-3 njegova igrača. GOSPODINE DUDIĆU budite gospodin i oprezno nadalje ako nastavljate sa agentom koga svi znaju kao "dolar" iz Čikaga. A kada se namesti da ne treba profil igrača koji on predlaže od tog trenutka ste mu neprijatelj ako ga ne uzmete. Pitajte pojedine trenere
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Ceo stadion je na kraju utamice uzvikivao "Feđa Dudić", mislim da je to najbolja slike rada Feđe Dudića. Navijači su prepoznali harizmu, kvalitetan i pošten rad ovog odličnog trenera! Želim mu svaku sreću u karijeri!

Usput

pre oko 1 mesec

Mene je kupio kad sam video da igra na pobedu. 70 posto ekipa u ligi igra da ne izgubi i taj pristup je uništio fudbal u ovoj državi. Da su neke pare u opticaju pa da razumem ali u ovoj nemaštini od lige gde nemaš praktično šta da izgubiš...ne mogu da shvatim. Drago mi je što je ovaj Dudić u Radničkom i što se pišu hvalospevi o njemu, možda se preteruje ali i treba ne bi li se probudili i drugi treneri u ligi. Drago mi je da vidim onaj presing TSC-a protiv Čuke... budi nadu da konačno menjamo kurs i da u budućnosti možda gledamo FUDBAL na našim terenima.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Dva najbolja trenera u SLS us Dudić i Bandović! Podrška posebno za F. Dudića!
g

gemathegreat@Nenad1246

pre oko 1 mesec

@Nenad1246 – ne kažem ja da nisu dobri Bandović i Dudić. ali ipak trebaš biti malo realniji! Verovatno te nisu još obavestili da je “pedantni stručnjak iz Aranđelovca i velemajstor kvalifikacija” nedostižan za ove trenere u usponu, jer on je čovek koji ima viziju! A, njegova vizija je možda specifična na prvi pogled, to je ona spora, mlaka igra, bez energije, bez kreacije na sredini terena, ali uz non-stop granatiranje protivničkog kaznenog prostora sa telefonskim centaršutevima! Naravno, bilo je tu i tamo i malo logističke podrške od sudija, ali ništa strašno, tek toliko da mu tim krene, iz nekog početnog penala. Pedantni stručnjak je bio na pravim mukama, zbog hibridnog rata koji se vodio protiv Zvezde, ali on je uspešno prebrodio i ovu nevolju, kad je Partizan pucao u svoju nogu i izgubio nekoliko uzastopnih utakmica! Ovi pucnjevi Partizana u svoju nogu su objavili kraj hibridnog rata!

Kokot Nedeljko

pre oko 1 mesec

Samo da niste “slucajno” zaboravili da igrate protiv moje Zvezde kada je bilo 5-0 i da niste “slucajno” ubacili igraca koji je bio van protokola isto protiv moje Zvezde jesenas, moglo bi se reci da ste imali odlicnu sezonu! Ovako, ova dva meca protiv moje Zvezde su bacila mrlju na ovu vasu sezonu!
S

Skaut Vorčestera

pre oko 1 mesec

Za ovo je zaslužan Marko perović koji je sastavio odličan tim za male pare, pogodio sa strancima, doveo trenera. Ovaj bosanac je onako trener, solidan, bolji su Milojević i Bandović.
L

Lazić iz ćoška

pre oko 1 mesec

Dobar je Dudlić trener. A ti čega si bre to skaut? Vočester je sos za roštilj.
A

Adraian Mutu

pre oko 1 mesec

Prvo nije marko perović nego slavko perović drugo on je te igrače doveo i oni su bili zadnji dok ih je joksimović vodio a sad su u evropi a i u zimu je radjena doselekcija

Zvezda ispred svih!

pre oko 1 mesec

Bravo za vodjenje tima. Izvucen maksimum 👏👏👏
d

deki_kg

pre oko 1 mesec

Nadam se da ces ostati bar jos jednu sezonu, hvala ti na svemu do sada

Tijana 11

pre oko 1 mesec

Kako mislis da se gura,da si pratio utakmice Radničkog ne bi tako pisao.
N

Nemanja30

pre oko 1 mesec

Gledajte da izbacite barem jedan tim iz kvalifikacila za LK, a ne odmah da ispadnete!
G

Grom.,

pre oko 1 mesec

Ceo Bec je plakao
s

srkiz85

pre oko 1 mesec

Sve je to lepo ,drago mi je zbog Kragujevca ali sada ide ono pravo za njih ajd da vidimo da li ce prodati 5 ili vise igraca sada da li ce ih trener napustiti. Uskoro ce se pokazati ambicije Radnickog tj da li zele da prave nesto ozbiljno ili ce i oni kao i vecina nasih timova na prvi mig da rasprodaju sve, imaju dobre klince i sansu da taj tim nadograde ali ipak se bojim da ce pre biti rasprodaja tima i sledece sezone borba za top 8
V

Vuc

pre oko 1 mesec

To su nasa braća muhamedanske veroispovesti. A i religija je ista jer su i hrisćanstvo i islam Abraham religija. Pa nismo mi Grci a oni Turci. Mi smo isti narod.
R

Rastislav hg

pre oko 1 mesec

O cemu pricas ti covece? Kakve veze ovo sa fudbalom ima???

Немања Земун

pre oko 1 mesec

Sportski je portal pa nema smisla al ajde ... Bosnjaci su potomci Srba i dalje nema, ako ste Turci pravac Turska!Pricate i pisete na Srpskom i vi i Rvati ,i Makedonci. Nego vas lazu da ste nesto, izisljena istorija. ustvari vi nsmate istoriju.
k

klerj

pre oko 1 mesec

rece Vlah kojeg su Osmanlije doveli na ove prostore da im Odrzavaju Stale i Konje
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Хахахахаххах за коње су задужени твоји Хрвати ,за ханџар дивизију твоје бошње...а за рушење царства ...Моји Срби . Турско ,АустроУгарско ,Рајх ...и први бели људи који су пуцали на Амере и први људи на које су твоји Немци пуцали након Другог Светског Рата ... Тако је дошли смо ...има доказа у Винчи ...пре ...ај да те не оптерећујем ...и ово је дугачак текст за тебе . Него добар ти српски . Пустите ми коментар! И баталите ове коментаре који вређају Србију!
S

Svilanjac

pre oko 1 mesec

Ma važi što sam navijao za ovog bosketa
b

broomer

pre oko 1 mesec

Izgleda da ti je tastatura sama dodala L, A i C u imenu....
K

Kaze

pre oko 1 mesec

Gde vam je tekst o uspehu Miloša Milojevića u UAE? Da je Elmer uzeo kup sad bi ga glorifikovali tri dana bez prestanka, prošle sezone ste istog toliko nipodaštavali i red bi bio da ga ispoštujete.
G

Gost123455

pre oko 1 mesec

Bukvalno ga imas ponudjenog u ovom clanku dok “skrolujes”. Da li si uopste otvorio clanak ili odmah na komentare?
K

Kaze

pre oko 1 mesec

Gost123455@ Posle mog komentara je objavljen tekst, tako da ne talasaj.
Z

ZZ Crew

pre oko 1 mesec

Kako se ovaj Kragujevac gura to je strasno. Ovaj bosanski Lalatovic, realno sesta ekipa Srbije a pisete o njima kao da su Real. Gradi se stadion, hype na max u Sumadiji... Sve sto nisu uspeli zadnje dve godine sa Radnickim jer je Toncev trazio puno sad sprovode u delo sa ovima. Prva utakmica u Ligi konferencija ce ispasti od tamo nekih liliputanaca
R

Realnost

pre oko 1 mesec

Hajde u 100 maraka da neće 😊
L

Ldk

pre oko 1 mesec

Pa neka ispadnemo, 10:0, šta se ti nerviraš zbog nas, pratićemo na max kao i uvek. Problem je kad stojiš u kukuruzu iza gola, a Radnički gubi od Badnjevca u 3. ligi. Kad to budeš doživeo sa tvojim klubom, pa dođeš onda do Evrope, razumećeš šta je boost na max u KG!!! RFC1923KGC 👿👿👿
N

Nema veze,

pre oko 1 mesec

Niti se Nis niti sad Kragujevac gurao. Samo Kragujevac za razliku od Nisa ima daleko mladju i ekipu da moze da proda odmah sad 2-3 igraca po par mil evra. Prvi mali Aleksic 18.god on msm da sad vredi barem 2 mil, da nadju sponzore da zadrze ekipu, na ove mlade dodaju dva tri iskusna stranca pa cak i nekog naseg povratnika koji ce se uklopiti i u stil i u zelju igraca da ispostuje grb a ne da se samo odradi ugovor. I jos jedno velika je razlika kad neko veruje, stalno prica i zraci pozitivnom energijom. Verovali, pricali i radili za evropu i plasirali se
R

Runda Ed.

pre oko 1 mesec

eto mi nemamo u Bosni za koga navijat pa cemo za tebe, svaka cast za ostvaren rezultat u Srbijanskoj Ligi, ali brate popusti malo.
g

gi

pre oko 1 mesec

9ruhmg0ctzĵ999tnbiggk9ho9gtb9
l

lh

pre oko 1 mesec

zozkhhk9ym ooiuu8o0vuuj
9

9c2jntrcjkh

pre oko 1 mesec

. poslao 9j
H

Ha haa

pre oko 1 mesec

Naravno da nismo. Svako valjda navija za svoj klub.
а

ако може

pre oko 1 mesec

Неко да ми објасни како су они изборили Европу када има још једно коло?
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Ne mogu ispod 5 mesta,a Voša igra finale kupa, a Čukarički ne može iznad njih. Zvezda pobedi idu prvih 5 Voša pobedi idu prvih 4 i Voša bez obzira koja bude ako Voša bude 4. Radnički je 5. i idu prvih 5 ako Voša bude 6. Idu prva 4 i Voša,a Radnički je onda sigurno 4. jer Čukarički ne može da ih prestigne na tabeli.
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Ne znam zasto, ali meni je ovo Bosanski Lalatovic...
V

Veks98

pre oko 1 mesec

Pogriješio si buraz.Najsličniji Lalatu u BIH je Edis Mulalić ...😎😂
B

Baxter88

pre oko 1 mesec

Isti fazon samo jos zatucaniji sa tpm LCDom glavom
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Pa ne pratim BIH fudbal, pogledam ponekad tabelu, tipa sad dal ce Zelja da ispadne... Ali ovaj je stalno u nekim emocijama, kod njega je sve izrazeno puta 10.
G

Gost10

pre oko 1 mesec

Ja sam nedavno napisao da je covjek trener godine u Srbiji. Ne sjecam se da je u bilo kojoj ligi neko uspio da ekipu sa dna tabele dovede do Europe i to se treba postovati, mozete ga voljeti ili ne, ali to je činjenica koja se ne moze promijeniti. Fedja je trener koji iz ekipe izvuce maksimum svih maksimuma, nesto slicno je uradio s Velezom, ekipa koju je odveo u europska takmicenja imala je 14-15 igraca, ostalo da te Bog mili sačuva, ko je pratio te godine Velez i ligu zna o čemu pišem. Pozdrav
m

ma da bre to

pre oko 1 mesec

pa nije bas tako, ako cemo po uspehu, nekog trenera, a da nisu klubovi kao sto su zvezda, tsc, partizan i vojvodina, najbolji trener je lalatovic. poceo je od cacka 2015 i sa njima je bio mislim 3 ili 4, jedno vreme drugi, pa je otisao u vojvodinu. gde je isto belezio odlicne rezultate. da bi najveci uspeh napravio sa radnickim iz nisa jer je uspeo da se umuva izmedju zvezde i partizana, sto je malo ko uspeo u istoriji. a da ne pricamo da je sa vosom osvojio i kup. imao je viziju, odlicno su mu igrale ekipe, ali ga je nazalost gudrovina upropastila.

Tijana 11

pre oko 1 mesec

Gospodin Dudić zaslužuje da bude trener reprezentacije,naklon.
G

Goran 854

pre oko 1 mesec

Sve je super, svima je drago da klubovi poput KG idu u Evropi. Bolje takvi klubovi nego TSC, Čuka ili u basketu FMP/Mega ali preterali ste. Ljudi su četvrti/peti u Srbiji. Nisu ušli u 1/2 LŠ. Svaki dan minimum 3 identična teksta o njima.
М

Машинбравар са факултетом

pre oko 1 mesec

Надам се да грешим али мислим да ће проћи као боси по трњу. Зашто? Јер и овај иако је показао да је добар тренер(надам се да нису биле намјештаљке, што спомену један доле лик, 100 год клуба итд.), досадио је са овим изјавама у фазону Зеленског и Дуљаја. А сви знамо куда то води.. Време ће показати своје, сад само да им се пожели срећа јер је стварно најбоља прича ове године. У фудбалском смислу.
h

halo

pre oko 1 mesec

Tačno znamo kuda vodi, pošto se zamerio kome se zameriti ne sme, ti isti sad čekaju prvu priliku da poklekne da mu srede otkaz i efektivno izbacivanje iz države preko državnih tabloida. Pokušali su prošle nedelje kada su u rezultatski nebitnoj utakmici izbacili najjači mogući sastav, ko da im Real Madrid dolazi, ali tu se i nisu nešto previše proslavili, pa sad čekaju Evropu nadajući se da će tu nešto iskrsnuti, ipak će biti epska sramota ako tim koji je pre 7-8 meseci bio favorit za ispadanje sad ne postane osvajač Lige Konferencija :)))
K

Kabasti

pre oko 1 mesec

Fedja Dudic trener godine u Superligi! Mada ne sumnjam da ce zvezdin lobi progurati klarka kenta..
?

??

pre oko 1 mesec

Ja navijam za zvezdu, al mislim da bi fedja trebao da bude trener godine. I on je preuzeo radnicki u zoni ispadanja, nije od pocetka bio s njim. Takodje mislim da je jako bitno sa kojim timom je ostvaren koji uspeh. Radnickom na pocetku sezone nije predvidjan ni gornji deo tabele, sto isto treba da se uzme u obzir. Na to kad se doda i polufinale kupa, stvarno jeste trener godine. Mada ako zvezda osvoji duplu krunu tesko da ce biti. Onda vec ima i logike da to bude milojevic.
i

ivan,.,

pre oko 1 mesec

Klark Kent je dosao u Zvezdu koja je bila iza partizana 7-8 bodova. Na kraju ih ostavio u prasini. Kada je to uradio neki trener partizana na polusezonu?
Č

Čestitke,

pre oko 1 mesec

Iskrene čestitke i srećno u Evropi. Ništa im nije poklonjena. Odličan trener. Odličan skauting igrača
m

milutin 15

pre oko 1 mesec

bravo Dudiću! To što te navijača titinih blizanaca mrze (stubovi srbstva sve sa petokrakama) je najbolji znak da ste na pravom putu, probudiće se fudbalska Srbija,ljudi će navijati za svoje klubove,za svoje gradove,širiti dobru energiju,vratiti viteštvo,a bolesnu mržnju,bahatost,ubijanje međusobno,nepoštenje ostaviti blizancima
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Јел си му узвратио честитку за дан Босне ? Сећаш се побијених српских сватова ,јер су носили заставу Србије . То је тај дан . Иначе добар тренер,свака част за резултат и од срца вам желим групну фазу.
O

O Bože

pre oko 1 mesec

Srbija je nažalost puna autošovinista!
I

Ih ih ih

pre oko 1 mesec

E moj Muratine!
G

Gost133455

pre oko 1 mesec

Svaka cast na komentaru, dobro si im sasuo ovo sa petokrakom (stubovi srpstva i pravoslavlja a komunisticki Titini klubovi). Samo cekaj da te napadnu jer je Fedja cestitato 1. Mart jer to je valjda lose i nacisticki praznik a ne praznik drzave koja je prije rata postala NEZAVISNA
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Јесу петокраке у грбу ,што је лоше ...али би било лоше ,да се Срби нису освестили и да смо још заражени црвеном кугом.Грбове да мењамо не можемо ,ал да оздравимо од црвене куге морамо . Иначе име Раднички је баш онако Монархистичко. Да л сте ви независни или не ... Ми у нашем оздрављењу ,да заборавимо српске сватове ...нећемо ! И пораз за комуњаре је што се на трибинама славе Срби . Пустите ми коментар.
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Феђа је одличан тренер и људи му само замерају ту изјаву .Он ништа лоше није мислио ...али нама су неки датуми тешки .Он наравно ништа лоше није мислио . То на страну,да је одрадио топ посао ,јесте .
M

MVPČAČAK

pre oko 1 mesec

Bravo za komšije, svaka čast!!!
D

Dzi

pre oko 1 mesec

Super lazna Super politicka prica Poklon za... 100 godina Kluba Poklon za... Ponovni visegodisnji Raspad fiata u kragujevcu... Godina Srebrenice Trener Bosnjak Itd itd itd
v

vroom

pre oko 1 mesec

Rade Pendrek, godina 30, po zanimanju milicioner....
D

Da baš

pre oko 1 mesec

Svaka čast čoveku od ništa napravio nešto. A ovi naši veliki od nešta su napravili veliko ništa mislim na večite, koji služe u evropi za nabijanje gol razlike i uigravanje drugi timova protiv njih.
A

Alesales

pre oko 1 mesec

A sta je osvojio ovaj LS? Zar to ne treba tek da se igra?
v

vroom

pre oko 1 mesec

Iz svemira se vidi koliko si zadovoljan zivotom i sopstvenim dostignucima.....
j

jevropa

pre oko 1 mesec

Au se ovaj istripovao. Nebitni ste.

Tijana 11

pre oko 1 mesec

Mržnja je čudo
@

@Tijana

pre oko 1 mesec

u Kuhinju
C

Cer

pre oko 1 mesec

Svaka tebi cast! Ovo je prica godine u fudbalskoj Srbiji, uz svo postovanje TSC-u koji je to bio prosle sezone.
T

TAKO JE

pre oko 1 mesec

To što te navijači blizanaca mrze, dokaz je da si pravi!
m

ma da bre to

pre oko 1 mesec

pa ne bih rekao da ga mrzimo, ja nemam apsolutno nikakve emocije ni prema njemu, a ni prema radnickom. rodjen sam u beogradu, otac iz bg, majka iz srema, zasto bi ja imao ikakve simpatije prema njemu iz sarajeva ili radnickom iz kragujevca? to sto ste vi utripovali da mi nekog mrzimo, to je vas problem, vi iz manjih mesta mislite da ljudi iz bg ili vecih sredina mrze ljude koji nisu odatle. to je vas problem, mi vas ne primecujemo. isto kao sto ni vi nas ne bi trebalo da primecujete. pa zamisli da sam ja ljubomoran i da ne volim kolegu sa posla, jer je uspesniji od mene, na sta bi to licilo. znaci ja ne bih bio zadovoljan svojim zivotom, pa bi mi krivi bili svi drugi. aman sinovi manite se tudjih zivota, zivite svoje, ne mrzite nikog, ne morate ni da volite nikog, samo prodjite pored stvari koje vas se ne ticu. evo i ja sam npr sad napravio gresku jer ti komentarisem, ali ti komentarisem iz jednog razloga, da se manes gluposti. subote je, ako ne radis idi negde se suprugom, devojkom, je*o te fedja, zvezda, partizan, ofka, surdulica, zeljko, terza, ostoja, cova, vucela...pusti njih, zivi zivot, oni ga zive na maks, probaj i ti da ga prozivis. ako si samcina dodji na pivo kod kozare, blok 61.
Ć

Ćerezluk

pre oko 1 mesec

Da li je Feđa sin od Hasana Dudića, sinovac od Šabana Šaulića, ujak od Luke Adzića, šurak od Batice Mirkovića???
Б

Блок

pre oko 1 mesec

То је муж од Гоце Тржан ја мислим...ако не грешим
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Бивши муж
W

Werder

pre oko 1 mesec

Bravo doktore, kapa dole! Veliki si gospodin!
Р

Рашко

pre oko 1 mesec

Пеђа је доказао да је тренерчина и да је прерастао средину као што је лига БиХ.

plivajuci zamajac

pre oko 1 mesec

Cela Evropa je bila uz vas. Javlja mi prijatelj iz Berlina da su tamo obustavili sve da bi gledali Cuka-Partizan, sve zbog radnickog. Evropa je plakala sinoc, svaka cast Fedja
:

:) :)

pre oko 1 mesec

Šteta što klub nije poštovao finansijska pravila UEFE i tako ostao bez licence za takmičenje

Tijana 11

pre oko 1 mesec

Kako to nije postovao? Moze li sam da sagradi stadion ?
@

@Tijana

pre oko 1 mesec

Niko ne pominje izgradnju stadiona, mada bi bilo logično da svako gradi sebi! Raspitaj se iz kog razloga nije dobijena licenca i da li je bilo dugovanja prema igračima i drugim klubovima kada je UEFA radila momotoring. To se radi 31. marta svake godine i klubovi koji imaju taj vid dugovanja ne mogu da igraju sledeće sezone u UEFA takmičenjima….kod Radničkog 1923 je upravo taj slučaj
S

Slavija

pre oko 1 mesec

Covek jeste dobar Trener ali mnogo Prepotentan Filozof pravi.
k

kblo7063

pre oko 1 mesec

Da se zahvalis Zvezdi sto igras evropu!
L

Leao

pre oko 1 mesec

Dobar si dudicu, odlican si trener. Uz Gacinovica najbolji u Srbiji. Jednog od vas dvojica bi mogao partizan da dovede. Mislim stvarno ovo sto rade sa bivsim igracima, polako prelazi u gadjenje. Dolaze jedan po jedan i kao na poligonu uce se, a vode jedan od najvecih klubova sa prostora balkana.
R

Ryan

pre oko 1 mesec

Srbija je trebala da te izbaci naglavačke i da ti zabrani doživotno ulazak.
Л

Леки

pre oko 1 mesec

Кад пушта Дина Мерлина онда може све! Замерка Феђи за ту изјаву, а за излазак у Европу му највеће хвала, заслужује споменик!
A

Avramopulos

pre oko 1 mesec

Mozda ce tebe Srbija da izbaci! Ko si ti da bilo koga izbacujes iz Srbije?
@

@Avramopulos

pre oko 1 mesec

Izbacicu ja tebe licno poturceni ne treba mi drzava za to
S

Srbue

pre oko 1 mesec

Izjave necu da komentarišem ali najbolji trener lige je ovaj covek. Dovesti ovde Radnicki sa ovakvom ekipom je ozbiljan uspeh, bas ozbiljan, u igri se vidi u prepoznaje sistem. Covek je sa Velezom izbacio Aek koji je tada vodio Miloje.
?

??

pre oko 1 mesec

Dosta trce za nasu ligu. Samo kod njih sam primetio nesto sto su nas treneri forsirali jos u petlicima kad smo bili klinci, a to je da igrac koji dodaje loptu odma trci igracu sa loptom iza ledja i otkriva se kako bi igrac sa loptom imao vise resenja. To sam samo kod radnickog video u celoj ligi. Igrac koji ima loptu uvek ima dva resenja za dodavanje, ni jedan igrac bez lopte ne stoji i ne krije se iza protivnickog igraca. Kad gledam mancester siti u premijer ligi fudbal izgleda tako jednostavan, isto tako kad gledam radnicki u nasoj ligi fudbal izgleda tako jednostavan. Naravno srazmeno kvalitetu protivnika, ne mislim radnicki protiv zvezde gde je zvezda daleko kvalitetnija
L

Ldk

pre oko 1 mesec

Podrška za Feđu Dudića!!! RFC1923KGC 👿😈👿
s

salesman999

pre oko 1 mesec

ma ko je bre navijao za tebe majke ti?
h

hulk93

pre oko 1 mesec

take it easy booy’
I

Iz sljivika

pre oko 1 mesec

Bravo, svaka čast! On je uz Lazetića najkvalitetniji trener u ligi. Voleo bih da ga vidim na Zvezdinoj klupi.
T

Tegusigalpa

pre oko 1 mesec

Ovo je iskljucivo Fedjin uspeh. Svaka mu cast. Bilo bi sjajno da ostane i sledece sezone jer bez njega zna se, povratak medju superligaski prosek je neizbezan. Samo bih jos dodao da mi nikada nece biti jasan taj sveprisutni luzerski mentalitet medju srpskim trenerima i funkcionerima koji se dobro ogleda i u ovoj anegdoti koju je spomenuo Fedja sa priprema u Antaliji. Ulazi Slavko Perovic medju igrace i kaze im da bi voleo da izgube utakmicu na pripremama a da posle dobiju u prvenstvu. Neverovatno! A sto se ekipa ne bi naucila da pobedjuje i da ide na pobedu u svakoj utakmici? Upravo taj mentalitet malog kluba, kluba bez ambicija je ono sto je Fedja promenio svojom harizmom i stavom i upravo je to ono sto je donelo ovaj uspeh.
5

5345345345

pre oko 1 mesec

Stanislave preterano se*es....
i

ilijakg

pre oko 1 mesec

Gligo , novinarski kralju, vidimo se u subotu na JNA, dođi da proslavimo Evropu! 😉
Л

Лаик

pre oko 1 mesec

Не буди скроман Феђони, цела Европа је навијала за вас.
S

Supermen

pre oko 1 mesec

Fedja Dudic jedan je od nas! RKG
N

Navijac88

pre oko 1 mesec

Preuzeli su primat od Lučana po stilu igranja odvratno prljavo jednom rečju jadno.Naj jadnije je gledati kako ekipa koja nije čitavu utakmicu leži i folira se na najmanji kontakt. O treneru ne treba trošiti reci to ponašanje nije ni za zonasa za fer play nije ni čuo a kamoli za kolegijalnost.
d

donca19888

pre oko 1 mesec

O čemu ti pričaš. Imate 10 kluba koji se sklanjaju da bi postali šampioni. Uzeliste sudijsku organizaciju... Ti pričaš o dudicu koji vodio mali klub. I stigao do evrope. Lako je voditi zvezdu kad ti je sve namešteno. Plus sudije. Liga nam je katastrofa. Nadam se da će ostati u srpskom fudbalu. Možda nekome zasmeta. Odličan trener