Komentari na vest

Nađ o uvredama Grobara: Šta mi zameraju? Oni znaju, ali ja nemam problem

A

Alo decko

pre 14 dana

Nesposobni ljigavac. Bolje da nemamo trenera nego ovog sto imamo. Upravo imate li malo srama, idite bre vise u PM
Z

Zvlat BG

pre 14 dana

Vazura uveren u svoju moć pregovaranja da ubedi Žarka Lazetića da se vrati u Partizan?!?!?!? Lazo, izdrži!
M

Mudogriz

pre 15 dana

Ne zelimo politiku i stranke u sportu. Uhlebe, neznalice, analfabete. Zato ti i zvizdimo. Povedi Mikija Vazuru i cika Mila. Neka vam se pridruze Terza (zastarila mu tuzba) i Covkins, i Ostoja i Žolo. I brt Duljaj i Ivica Kralj. Spisak je podugacak. Toma Fazan i brt Lalat isto. Ajte polako...
T

TRT MRT

pre 15 dana

Ali bi vrlo rado doveli velikog opozicionara Ostoji na čelo kluba??? Kakva cepanja u glavi
K

Kuvar

pre 14 dana

Pa ti bi ih sve oterao, ko bi onda vodio? Koga bi doveo? U svakom slučaju nema to veze sa Nadjom i ne poznajem nikog ko više voli partizan od Alberta( makar dol smo išli u srednju zajedno), tako da je velika sramota da bilo šta loše kazete o ovom grobaru, a kamoli da mu zviždi te.
L

LLKV

pre 15 dana

Ova bruka od coveka bokser nadj, njemu ne smeta nista samo da izvlači pare od Partizana. Ne mogu svi da ga vole a niko ga ne voli, rodjena majka ga ne voli al njemu je to ok. Sramoto idi i radi za one preko puta ionako si njihov covek Il nek te zvalavi zaposli u nekom ministarstvu svi znamo da si tu da ugasis partizan po nalogu zvalo je, ko i pekar Duljaj sto je radio pre tebe
A

Avant-garde

pre 15 dana

Clan si partije, to ne volimo. Zato si i na tapetu!
G

Gnjatic Paviljoni

pre 15 dana

Zameraju clansku kartu iako je i brt Duka ponosno ima, to sto se hvatate u kolo sa Mikijem i Milom, sto unistavate Partizan.
i

ivangaryy

pre 15 dana

pa i duljaj je pricao da niko ne voli partizan vise od njega, cekaj sad mi nije jasno da nije ovo igor duljaj samo u odelu drugog coveka jer ne verujem da postoje dvoica koji hnaju da partizan niko ne voli vise od njih
M

Meni

pre 15 dana

Je najjače, oni razmatraju o izbacivanju JSD, iz imena. Oni posle 34 god, sad to razmatraju, ali se još mnogi ne slažu sa tim. Pazite vi to ludilo mozga. Oni razmatraju, pa to su 91 trebali izbaciti.
D

Dragojlo

pre 15 dana

Šalu na stranu, jel može neko da objasni čemu vređanje Nađa i/ili Duljaja? Kapiram da su problem Vazura, Vučelić, pa i Ostoja. Ali šta su kriva ova dvojica što uzeli vruć krompir da vode limitiran tim???
P

PDK

pre 15 dana

Mozda revolt jer su kolaboristi? Iskreno jesi pogodio ko ke srz problema, ali zasto bivsi ograci tim istim dozviljavaju da svesno trose njihova imena...
P

Pokret ZgnjatNBGD

pre 15 dana

Svakome kome ima partijsku knjizicu treba zvizdati. I Nadju i Duljaju i Kralju i Miloju i Terzi i Vazuri, Tomi Fazanu, bratu Lalatu i drugovima. Svima!
A

Adijev saigrač

pre 15 dana

Tačno tako. Vređanje na tribinama, po nečijoj želji i u komentari mo isto. Nemate pojma ko je on i šta je dao Partizanu. Mnogo više od vas lezilebovića.
V

VoliTeAvangardaAdi

pre 15 dana

Ma avangarda te voli Adi, ali tako oni pokazuju ljubav i pevaće ti onu pola pola uskoro kada puknu petarde u Evropi:))
P

Podrska za Upravu

pre 15 dana

PODRSKA ZA NADJA I DULJAJA!
D

Djape45||

pre 15 dana

Zameraju mu što je pričao istinu. Da ih niko ne krade i da je velika greška bila što su slavili 2-2 u derbiju.
L

Lepi mica1

pre 15 dana

Terzicu ti li si?😆😆
d

deki maky

pre 15 dana

čestitamo Unazađeni je pobedio samog sebe,klub je 2 !!!! I to uspeh?
K

Kuvar

pre 14 dana

Pa jel ti stavrno misliš da nije uspeh biti drugi sa ovakvom upravom i sa ovakvim stanjem u klubu? Ovo je ogroman uspeh! Meni je jedino krivo sto se ovakvi grobari kao sto su Adi i Duljaj, troše olako zarad ovih oz uprave. Tako smo i Peru Božića olako potrošili. U svakom slučaju, mi stariji i pravi grobari dobro znamo ko su i šta su ova dvojica i imaju punu podršku od nas!
P

Pumba

pre 15 dana

Plati Alberte bivsoj zeni alimentaciju..
N

Nemanha

pre 15 dana

Bolje da uzmes Lolu Smiljanica za pomocnika,nego sto se cudis zasto te vredjaju grobari!😂😂😂
p

pazar

pre 15 dana

kako te nije sramota da Bazdara ne ubacis ni minut?
N

Nedeljko Kokot.

pre 15 dana

PODRSKA ZA NASEG TRENERA NADJA I UPRAVU SA JUGA.
P

Psy

pre 15 dana

Klempo obraz ti je bulja.. I tebi i tvojim milim drugarima sto se ponasate kao krpelji.. Ali necete doveka!
b

batabane

pre 15 dana

Šta ti zameraju??? Svako ko iskreno voli Partizan, ne bi privirio u Partizan sve dok je na čelu Vazura. Dok ne ode taj postavljenko, sa nečasnim zadacima, nema nade za Partizan. Drugo, neznanje je problem. Ne uverava nadu, da ćeš rešiti probleme. Bekovi, Arandjel i Antić su rupe bez dna, a i Filipović takodje, kad igra beka. Filipović je kao štoper puno bolji, ali nije to to. Ovusu kao rezervni z. vezni, tu i tamo, ali tehnički jako diskutabilan. Nathu, vreme verovatno prolazi, ali opet kao neka rezervna opcija, ajde. Zadužio bih se koliko treba i vratio bih Belić. Ispred njega bih igrao sa Zahidom i Baždarom, a špca bih doveo novog, jer Saldanja očigledno ide. Naravno možda je najbolje rešenje Dušan Jovanović, ali to nije sigurno, zato je još jedan špic neophodan. Što se krila tiče, prodao bih i Severinui Kalulua, a sve bih učinio da povratim Matiju Popovića, koji se u Monci, nije pokazao. Takodje bih vratio i pokušao da restartujem Filipa Stevanovića , ništa ne može da se izgubi,a kako bude da bude,jer tu su Trifunović, Mirčetić, Jevremović. Valjda će neko od njih da poigra. Ništa bolji nisu, Kalulu i Severina. A da i završiti sa amaterima, Šćekićem, Nikolićem, Arandjel om, Antić em itd.
P

PDK

pre 15 dana

Iskreno burekdzija je pravio ozbiljan posao. Na stranu da li je takticar ili ne, on je od limitiranog tima napravio u jednom momentu takmaca Zvezdi. Doveo preko Srne zanimljive igrace.
P

Peki30

pre 15 dana

Da imas obraza znao bi sta ti zameraju i ne bi nikada ni prihvatao da vodis tim.koliko god bio dobar i srcan ko igrac, sve suprotno si ko funkcioner i sad kvazi trener
N

NR

pre 15 dana

Sta si uradio? Bio 2 i gore od toga. Nisi uradio nista. I ti i Igor ste tarabe sluge rezima.
P

Prti

pre 15 dana

Je l i Zelimir sluga rezima? Pitam za Ostoju? 😉
R

Raffa

pre 15 dana

Sta je onda Ostoja Limar?Opozicija?A pa da,on zavrsio budzet u kosarci pa njega ne mrzite..
N

NR

pre 15 dana

Videces u petoj utakmici slin**ce.
S

Sale Kg

pre 15 dana

@NR Vi se baš bojite da Želimir ne dobije po tamburi u nedelju, da ne bi bilo šesti put uzastopno od Sferopulosa. Prizivate tu 5. a znate da iako do nje dodje, da ćete biti počišćeni.
Л

Лазар К.

pre 15 dana

Сви смо свесни како ствари стоје, ко и како руководи Партизаном. Дуго се трпи и сваког Партизановца треба разумити када са трибина крене излив беса. Све је то плод љубави према клубу и јер сви желимо јак Партизан да меље као некад. Опет, са друге стране, реално кад се сагледа, и Нађ воли Партизан. Дете је овог клуба, није му лако све то истрпити. Морамо смирити тензије, сабрати се. Тешка су времена, много изазовна бре. Дајте да се окупимо око Партизана и Србије. Пред нама су Европско првенство и квалификације за Лигу шампиона. Ово је дошло време за цитирати писца "немојмо се делити на странке, сви од једне потичемо мајке". Живео Партизан и мајка Србија!
U

Ubu7

pre 15 dana

Ona 2 navijača na zapadu!
1

123456678

pre 15 dana

Mislim da nema potrebe za vredjanjem Nadja da kao ni Duljaja kao ni Petrica pre njega i da ne nabrajam velika vecina njih sigurno gaji neke emocije prema Partizanu i mislim da su bili tu prvenstveno iz tih emocija pa posle iz nekih drugih razloga kakvi god oni bili ali ne smemo zaboraviti da su oni ostavili veliki trag u ovom nasem Partizanu zbog koga smo ga kao deca i zavoleli i takodje su mu mnogo puta pomogli,misljenja sam da nije uredu da cute na ovo unistavanje Partizana ali takodje ponavljam ne treba ih zato vredjati vec da se najuri ona bagra iz uprave koja je glavni krivac svega ovoga i da se sve usmeri protiv njih i samo protiv nih...

Sakur

pre 15 dana

Kakvi su ovo ljudi ja ne verujem.Svi vas teraju ne mogu da vas smisle u Partizanu ali vi kao necete da napustite Partizan jer bez vas bi propali ili sta vec.Zamisli vredjaju te tvoji navijaci celu utakmicu i ti neces da odes pa za sta se igra taj fudbal nego za navijace
U

Uvzvz

pre 15 dana

Igra se za tastarura opoziciju
Л

Лаик

pre 15 dana

Ти си врло битан навијач и твоји коментари на Моцарт спорту ће променити ситуацију у Партизану.
A

Alo bre

pre 15 dana

Mars i ti Duljaj,vi ste Vazurini ljudi