Komentari na vest

PRELAZZI: Šta Ange ne shvata

G

GOCE GOSTIVAR

pre 17 dana

Šta god da uradi ANGE će teško promeniti bilo šta u Totenhemu jer je to težak zadatak. Pep je urnisao 3 puta Klopa i 2 puta zaredom Artetu, jednostavno Siti je car ligaškog takmičenja i Totenhem može biti srećan učešćem u Ligi šampiona i to je sve za sada. Možda za 2 godine budu konkurenti, imaju mlad perspektivan tim ali očekivati od Angea čudo odmah prosto nije REALNO.
F

Fer1

pre 17 dana

Lepo što si napomenuo u tekstu da je Totenhem bukvalno namerno izgubio 1999-te od Junajteda i da su posle svi redom priznali da su namerno izgubili, samo da Arsenal ne osvoji titulu, naravno kad je bilo proslo 15 godina i nikog više nije briga. Mislim da bi Premijer liga trebala malo povesti računa o rasporedu i prestati slati favorite na najveće rivale svojih konkurenata za titulu. Nije teško proceniti na startu 90% sezona koja će 3 tima biti najbliža tituli. Već sad znamo da će se i naredne godine boriti Siti i Arsenal sigurno pre svega. Zašto onda napraviti da Siti ide na Totenhem poslednje ili pretposlednje kolo, realno to je lakrdija. Svakako Arsenal ima najmanje sreće sa rivalima jer je iz Londona i puno klubova ih smatra većim rivalom nego Siti. Medjutim, ne mora baš Siti da igra na kraju sezone sa Totenhemom, sve ostalo je ok. Ne bi ni Čelsijevi navijači tražili da njihov tim izgubi, prvo jer rivalitet nije ni blizu toliki, a drugo jer su razvili neki pobednički mentalitet u prošlosti. A Junajted je sad rival i sa jednima i sa drugima, čak mislim da više ne podnose Siti u ovom momentu. Ostaje jedino Totenhem i nije u redu da Siti ide na njih baš u poslednjim kolima. Nije se dogodilo prvi put, a ni drugi, nego treći, ako malo zagrebemo.
K

Korupcija

pre 16 dana

Ako očekuješ od prljavih engleza fer takmičenje, u velikoj si zabludi. Kad su uletele pare i ogromna kinta počelo je da se namešta onome ko najviše plati. To će im se obiti o glavu pre ili kasnije.
D

Domo

pre 17 dana

Svako ko izjavi da nije bitan rezultat, nema sta da trazi u fudbalu u Evropi. Taj stav mozda prolazi u Australiji, ali ovde ne.
e

eresdt

pre 17 dana

prosto nerazumem dobre fudbalere koji zbog para dođu u spurse, nema druge, taj klub nikad nista nece osvojiti, kad potpises za njih u startu se odrices trofeja, kup zorice ovi nebi uzeli
I

Iznogoud

pre 17 dana

...zašto je tim ljudima važno da makar jednom "uteraju" tim kretenima, ma koliko god da boli... Zato sto tako razmisljazu, zato i nemaju titule.
@

@iznogud

pre 17 dana

To je normalna stvar,to je rivalitet..da nema toga ne bi bilo sporta..ne znam koliko se sjecas betisa sevilje e sad mislim da je sevilja ispala a trebalo je da dobiju mec da bi betis ostao..naravno citavih 90min su slavili ispadanje betisa,navijaci skakali pjevali i izgubili su mec..pusten je..to je potpuno normalno u rivalitetu
S

Soda

pre 17 dana

To sto se u Beogradu i truloj Evropi radi do 17 ne znaci da je normalno. U normalnom svetu se radi do 15h. Tako da, nije Srbija tvoj ludi Beograd. Srbija je i selo gde se radi stalno ili se nekad ne radi, Srbija su mali gradovi gde je radno vreme normalno, 7-15.
n

nick123

pre 17 dana

kod nas u 9 sati je već otišlo pola dana