TREĆA SMENA: Meč lopta za Nikse, igra se u Ekvadoru, Paragvaju, Boliviji i Brazilu

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.05.24. | 22:48

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

CRB - VILA NOVA, 23.55

(Fudbal, Brazil 2)

Izabrane vesti

Vila Nova je savladala Novorizontino sa 2:1 na svom terenu u svom poslednjem meču brazilske Serije B, i sada zauzima četvrto mesto sa devet bodova u pet mečeva. Vila Nova je sve tri pobede ostvarila kod kuće, a oba poraza na strani, pa želi da noćas popravi skor na strani. CRB je na 13. mestu sa pet bodova u pet mečeva. CRB je izgubio svoj poslednji meč u Seriji B sa 2:1 protiv Avaija, prekinuvši niz od tri meča bez poraza.

DEPORTIVO KUENKA - IMBABURA, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Deportivo Kuenka će nastojati da nadogradi minuli rezultat u ekvadorskom šampionatu kada ugosti Imbaburu u 13. kolu. Imbabura je pobedila Libertad sa 4:2 na svom terenu u poslednjem meču Lige Pro i tako je prekinula niz od sedam mečeva bez slavlja, pa zauzima 11. mesto sa 12 bodova u 12 mečeva. Deportivo Kuenka je takođe pobedila u minuloj rundi sa 2:1 kod kuće protiv Kumbaje, produživši seriju bez poraza na domaćem terenu na pet okršaja.

BLUMING - SAN ANTONIO BULO, 02.00

(Fudbal, Bolivija 1)

Ovosezonski novajila San Antonio Bulo napravio je veliko iznenađenje kada je osvojio bolivijsku Aperturu prvi put u istoriji. Na taj način San Antonio se kvalifikovao za naredno izdanje Kopa Libertadores, pa u Klausuri može da igra bez trzavica. San Antonio je u prvom kolu savladao Gvabiru kod kuće sa 3:2, a sada ide na gostovanje Blumingu, koji je poražen sa 1:0 od Olvejz Redija na gostovanju. Biće ovo prvi međusobni susret u istoriji za dva kluba.

NASIONAL ASUNSION - DOS DE MAJO, 02.00

(Fudbal, Paragvaj 1)

Libertad i Sero Portenjo se bore za zvanje najboljeg u paragvajskoj Aperturi, iako trećeplasirana Olimpija, pa i četvrtoplasirani Dos de Majo gaje nadu u uspeh. Ovaj poslednji ima 27 bodova, osam manje od vodećeg Libertada, ali ukoliko slavi noćas protiv Nasionala primaći će se na pet razlike. Nasional nije u dobroj formi i slavio je samo jednom na osam minulih okršaja u svim takmičenjima. S druge strane, Dos de Majo je zabeležio tri pobede u prethodnih pet duela.

INDIJANA - NJUJORK, 02.30

(Košarka, NBA)

Indijana je u gostima 15. maja u petom meču polufinala plej-ofa Istočne konferencije doživela poraz od Njujorka (91:121). Rezultat u seriji je 3:2 u korist Niksa. Paskal Sjakam je postigao najviše poena u poraženom timu, 22. Pejsersi (47 pobeda i 35 poraza) su regularnu sezonu završili na šestom mestu na Istoku. Njujork je samouvereno slavio u poslednjem obračunu pobedivši u sve četiri četvrtine. Najveći doprinos pobedi dao je Džejlen Branson koji je postigao 44 poena. Niksi (50 pobeda i 32 poraza) završili su na drugom mestu na Istoku tokom osnovne faze sezone.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara