Saša Obradović (©MN Press)
Saša Obradović (©MN Press)

Obradović nastavlja da vodi Monako

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.05.24. | 13:45

Srpski stručnjak se još pre plej-ofa Evrolige sa "kneževićima" dogovorio oko produžetka saradnje

Saša Obradović i Monako nastavljaju zajedno i po završetku aktuelne sezone. Prema informacijama uvek dobro obaveštenog BasketNewsa, srpski stručnjak i francuski evroligaš su se dogovorili oko produžetka saradnje koja ističe na kraju ove takmičarske godine. Nije još poznato na koliko će biti oročen novi ugovor, ali se zna da su dve strane postigle dogovor još pre plej-ofa elitnog evropskog takmičenja u kojem su kneževići ispali od Fenerbahčea posle pet utakmica.

Od kada je 2021. drugi put seo na klupu tima sa Azurne obale, Obradović je uspeo da ga u tri uzastopne sezone odvede u evroligaško doigravanje, što je uradilo još pride samo četiri tima. Uz to je lani osvojeno istorijsko treće mesto na završnom turniru u Kaunasu, dok je u domaćim okvirima osvojena po jedna šampionska titula i Kup.

Izabrane vesti

Tako su navijači Monaka u jednom danu dobili dve lepe vesti pošto je i Majk Džejms proglašen za MVP Evrolige, dok bi uskoro mogli da imaju još više razloga za zadovoljstvo ukoliko zvanično dobiju A licencu.

Obradović je inače u dosadašnjoj trenerskoj karijeri sem "kneževića" vodio Keln, Kijev, Lokomotivu Kubanj, Turov, Donjeck, Albu i Crvena zvezda.


tagovi

KK MonakoSaša ObradovićEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara