Komentari na vest

Srbija bez leka za Dominikansku Republiku, ali mlade nade imale šta da ponude

a

auuu

pre oko 1 mesec

Pored zivog Terzica , jednog najboljih trenera u zenskoj odbojci u svetu zadnjih 15 godina vi se pitate ko umesto Gvidetija?!
S

Slazem se

pre oko 1 mesec

Trener je sa najviše medalja u reprezentaciji.
t

terzacar

pre oko 1 mesec

Taj film je zavrsen, nema ni sequel ni reboot ni remake, sad vodi Rusiju koja ima vise talenta i potencijala od nas
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Dominikanska R. cetiri dvocifrene odbojkasice a mi samo dve.Vec se vidi kako ce Gvideti da igra u Parizu.Bice mala rotacija.Korsitice Tijanu Boskovic sa 120 %.Zatim poeni iz napada.Mi samo 40 a Dominikanke 57.Ogromna razlika.Razlog je nedostatak dobrog drugog korektora.Bjelica je slaba ali ce u Pariz da ide jer nema druge opcije.I to je najgore u svemu jer ce malo da igra u Parizu.Promenjen je sistem takmicenja.Sad je bitna svaka utakmica, svaki set i bod.
S

Sve je isto

pre oko 1 mesec

Od 2015 mi imamo jednu il dve dvocifrene.Kad je Brankica bila bili su poeni Tijana i ona 85 do 90 posto a ostale sve 10 posto zajedno.
L

Lubenica

pre oko 1 mesec

Jovana Brakočević Kancijan, zašto ne ona? Kad već vodi sve starije igračice
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Ona vise ne igra za reprezentaciju ali bi bila bolji izbor od Bjelice.Bitno je pitanje i ko ce da bude glavni tehnicar.Gvideti ce verovatno Maju da stavi.Onda ce nas napad da bude predvidljiv.Drca je raznovrsniji tehnicar.
K

Kola

pre oko 1 mesec

Sta se desilo sa uzelac i kolima? Moze neko da napise? Neka steta savez nije nadoknadio
B

Beli Dvor

pre oko 1 mesec

Nadoknadio je savez.Sa ćim se vi bavite.Navijajte za Srbiju i ne bavite se nebitnim stvarima.
1

11632

pre oko 1 mesec

Polako se sve narušava..Od domaće lige pa do svega ostalog.OSS se ponaša prema devojkama kao da su na privremenom radu.Ogromno nezadovoljstvo je kod devojaka gde su smeštene i gde borave i kako se hrane. Kakav ste im gospodo status dodelili,tako če vam i odigrati..
S

Sta bi

pre oko 1 mesec

Gde su smestene i sta jedu
B

Bj99JB

pre oko 1 mesec

Budzet saveza za sve zaposlene, za sve troškove svih reprezentacija od pionirske do seniorske muške i ženske :smestaj,hrana ,hoteli putovanja,oprema,plate trenera itd je kao 6 meseci ugovora Pantera iz KK Partizan.Nikad bolje usloge nisu imali za trening hala samo njihova u košutnjaku nova.Sva sredstva za oporavak itd.Taralfeks 24 sata postavljen.Smeštene kao i uvek Hotel M.Idu na pripreme na Kopaonik.Tamo ce imati sve najbolje što Srbija moze da pruži od hotela,planine i sale tj uslova za rad.One nisu košarkaši ili fudbaleri da budu u najelitnijim hotelima nikad nisu bile i nece ni biti.Navikle su i svesne svega.Srbija ulaže u fudbal i košarku.To se nikad nece promeniti.
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Da ne bih mnogo duzio napisacu samo da posle OI, gde ce po svemu da se dozivi neuspeh, Gvideti i Jrlrna Nikolic moraju da dobiju otkaz.I napisacu jos i ovo, zene nikako ne smeju da budu na rukovodecim mestima jer svoje odluke ne temelje na razumu vec na emocijama.Ona je dovela Gvidetija jer joj je bio trener u Vakifbanku?!To je lepo, ali nije dobro.On je od starta pogresan covek na mestu selektora.Gvideti je prosecan trener kad se radi o improvizaciji u igri.Nema ideje.
p

pitanje

pre oko 1 mesec

Ko bi bio pravi selektor za naše, ali sa realnim sansama da stvarno dođe
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Za pocetak neko sa autoritetom.Gvideti je slab autoritet.Cesto je nervozan i siri losu energiju.To na zene utice vise nego na muskarce.Hejnen je dobar trener mada je vise uspeha imao sa muskim reprezentacijama.Antiga ne bi bio los izbor.Sto se domacih trenera tice tu bih predlozio Cakovica.Mnogima je to smesno.Meni nije.Kad se radi o muskoj reprezentaciji tu znam odgovor da me neko pita u pola noci - Nikola Grbic.
G

Gost 382829

pre oko 1 mesec

Brundo Bio je N Grbic i kada je ovaj tim bio u najboljim godinama.Kvalifikacije za OI 2016 i.2020 bez uspeha.Tako da džabe to sve.
B

Brundo

pre oko 1 mesec

I Grbic i Kovac su bolji od Kolakovica.Ali neka ga OSS.Neka vide kakve gluposti prave.Zivot je kao partija saha.Kad se povuce potez onda nema nazad.
G

Gost 382829

pre oko 1 mesec

Za Brundo Rezultat je merilo uspeha.Kolaković je iskusniji.Ima sa Srbijom 9 medalja.Tri puta nas je odveo na olimpijadu.Ako uspe i četvrti put samo možemo da mu se poklonimo.Pustimo ga da odradi ligu nacija pa onda donesemo zaključak.Nismo ni počeli mi već menjamo i ne valja nam.Kad je reč o ženskom treneru sve devojke su htele Gvidetija.Ako njima odgovara ko smo mi da se mešamo oko toga.
G

Gorki List

pre oko 1 mesec

@ brundo Antiga bio 8 u Italijanskoj ligi ove godine... Gvideti ima više titula ligi sampiona nego Antiga sezona kao trener.
e

e brundo

pre oko 1 mesec

A ja bas mislim da bi Nikola savrseno legao nasim curama, onako miran stalozen, pun znanja i autoriteta, nasa verzija Karcha Kiralja, samo sto njega zenska odbojka ne zanima, jbg
S

Strsljen.srb

pre oko 1 mesec

Hena je bila NAJBOLJA..
E

EP

pre oko 1 mesec

Pa ja reko da Gvideti nezna ni koga je pozvao i da ni Zvezdu sa Grsicem tesko da dobije , nema tu neke pameti ovo je reprezentacija koji bi kao trebala da se bori za neku medalju,jos malo nade ima dok su tu Maja I Drca, ovi bez njih mogu samo jos na balkanijadi da uzmu medalju kao i mladje kategorije .
7

777777BJ

pre oko 1 mesec

Blago nama kada si ti to reko.Tvoje reči imaju težinu...
O

Osmeh na keca

pre oko 1 mesec

Došlo je i kod devojaka do zasićenja.Imamo dve medalje na olimpijskim igrama.Jedna je dovoljna da se upiše u CV.Sad kao idemo po treću...Nisu one više ni gladne uspeha kao te 2016 i 2021.Uradile i ponovile.Isto važi na SP 2018 pa odbranile 2022.Naravno da neće imati istu energiju i motiv kao 2018 i 2022.Dokazale su se i ispunile snove.Prednost je što su rasterećene.Nema pritiska da se nešto mora.Igraju i najbolje kada je tako.Međutim sam cilj je najbjtniji a ja mislim da smo se mi sada već malo potrošili.Svi žele da nas pobede na velikom takmičenju jer smo šampioni sveta.Bronza bi bila ogroman uspeh u Parizu.Košarkaši su od 2006 preskočili tri olimijade i imaju samo jednu medalju 2016 sa olimpijade.One su bile na svakoj.Njima je odlazak tamo sem njih 2,3 normalna stvar.Nismo gladni uspeha verovatno kao pre.
G

Gorki list

pre oko 1 mesec

Bronza kao kuća.Realno teško ali nije da nemamo šanse.Ukoliko je osvoje zaista bi bio neverovatan niz.10 medalja na svakom takmičenju peeiod 2015-2024 i to sa 3 najveca takmičenja OI,SP,EP.
b

bvudibogsnama

pre oko 1 mesec

" Jedva čekam da vidim kad uzme mesto od Mine Popovic i ode u Pariz kako ćete tek da sikćete." _______________ Ko ce da sikce. Cura nosi dres Srbije. Igra svojom voljom, a mogla je u Tursku kad je htela. Dakle, ja joj zelim da bude ko Milena Rasic! Ako bude dobra neka ide u Pariz! Moja jedina zamerka je sto ne peva himnu, ali dozvoljeno je i pevati - u sebi! Pozz
K

Kopaonik

pre oko 1 mesec

Zamisljam salu u kopaoniku i maju i bosu koje dizu 500 lopti primacima na treningu, i jos i jos. Do besvesti. Samo neka pucaju iz 4 i iz 6. Zato nam i ne treba ln, jer mi moramo da odradimo kvalitetne pripreme i radimo na elementima, sto ne bismo mogli da putujemo sa jednog na drugi kraj sveta i igramo ln
J

Ju ju

pre oko 1 mesec

Koja da puca iz zone 6...Imaćemo tačno jedan napad po meču iz te zone 6...Mogu da vezbaju do besvesti džabe..Da to može tako do sada bi bile napadači iz drugog reda.Nemamo mi igrača za to.Uzi ima potencijal i može al ostale ne.Niko to uvežbavati neće jer je to uzaludno trošenje vremena na treningu.
đ

đura sa loptom

pre oko 1 mesec

Bjelica mlada? Libero mlad? Milenkovicka mlada? Pa Lozo "mlada". Dve imaju preko 30, a ove dve po 27. Kakva bre mlasot? Mlada je Kurtagicka. Koga farbaju vise ovi iz OSS? Vec godinama Srbli LN sluzi da se prodaju osrednje domace ili da se malo "našminkaju" veterenke. A rejting tima? Koga briga. Doj njih par iz A tima osvaja - sve je super. VRATITE TERZICA! Kako god znate.
G

Gost 3829w

pre oko 1 mesec

OSS napisao tekst?Niko.iz OSS nije rekao da je Bjelica mlada kao ni Silvija.One su na zalasku karijere.Sve su samo mlade nisu.
K

Kvaka

pre oko 1 mesec

To što je napisano MLADE NADE IMALE ŠTA DA PONUDE u naslovu. Ne misle na Bjelicu, Milenković, Popović. Nego misle na Osmajić, Kurtagić, Ivanović. Zaista mi nije jasno kako neko ne može to da shvati. Kako se to desi za mene ostaje misterija.
Z

Zora sviće

pre oko 1 mesec

Kvaka Namerno to rade.Moraju da izvrću,budu negativni i sl.Naopako da neko napise realno il ne daj bože pohvali nešto.
d

da se kaze pravo

pre oko 1 mesec

Ova postava nece nikoga dobiti ovog vikenda. Mozda Tajland. Ali mozda. Hena, Osmajcka, Bukilic... ni blizu A tima . Devojke ce ovo iskoristiti da se preporuce menadzerima, a ovi iz OSS da zarade nesto.
P

Pojasni

pre oko 1 mesec

Kako zaradi OSS ?Menadzer uzme procenat kao u svakom sportu i one ih vec imaju.Svaka ima menadžera ne treba im liga nacija da ga nađu.Nisu one početnice i pionirke.
č

činjenica

pre oko 1 mesec

Hena bukvalno bila najbolja sinoc uz Silviju,imala 4 bloka i ukupno 9 poena, uz kakve dizače je igrala napad joj je još bio i dobar. Jedva čekam da vidim kad uzme mesto od Mine Popovic i ode u Pariz kako ćete tek da sikćete.
9

999-3322

pre oko 1 mesec

Najbolja po poenima u srpskom timu bila je Ana Bjelica sa 15 poena, Sara Lozo je brojala do 10, a SREDNJAKnHena Kurtagić je upisala devet – od kojih četiri iz bloka.Pola meča je na klupi ima vise poena od drugog primaca i jedan poen SAMO manje od prvog primača.Samo 6 poena manje od korektora koji i kada je u drugoj liniji napada kao i kada je u prvoj liniji,dok je Hena srednjak na klupi.Dete od 19 godina a ovamo igračice oko i dobrano preko 30 godina...
S

SPORTSI POZZ

pre oko 1 mesec

Sara Lozo i Japan. Reyultat se vidi i prosle i ove godine. Mozda je njoj tamo lepo. Mozda uziva na toj destinaciji. Moyda ima i lovu. Ali ona IGRACKI NAZADUJE vec dve godine. SPORTSKI POZZ
0

00001

pre oko 1 mesec

Jelena Nikolic i Brankica kada su bile najbolje igrale su tamo u tom nekom Japanu..Tako da....Uzi prosle godine iz naše lige u postavu ušla pored svih primača koje imamo i koji su bili preko u jačim ligama.
N

Nora Nora

pre oko 1 mesec

Sve sve al da smo mladi...Postava večina preko 30 godina sa dve mlade igračice.Pet svetskih šampionki u postavi.Nemožemo dobiti B tim Dominikane.
G

Grada

pre oko 1 mesec

Ne treba biti rezigniran. Nismo mi Dominikanu dobili ni sa najjačom postavom i Tijanom. Amaterski gledano: Kao da smo zaboravili da postoji napad preko paralele. To su nam ostavljali prazno i zato bolje spajali blok. Čudi me da staf to nije video i preneo devojkama. Primači za OI će biti "izazov" za selektora. Srećno devojke.
N

Nora Nora

pre oko 1 mesec

Grada Sve to stoji ali ovo je njihov B tim.Mi imamo primace libera i drugog korektora ,3 dizaca i srednjeg sabproslog evropskom koji je bio u timu.Sve iz A tima,starije iskusne itd.Izgubimo od igračica koje su prvi put u ligi nacija debitovale.
č

činjenica

pre oko 1 mesec

Izuzev Lozo nijedna od ovih igračica nije imala bitnu ulogu u osvajanju tog Svetskog, Mirkovic bila na klupi kao i Bjelica, Silvija Popovic nije ni bila u timu. Njih spominjem jer su najstarije.
N

Nora Nora

pre oko 1 mesec

činjenica Silvija je nas najbolji libero.Ona ide i igra u Parizu.2018 je bila prvak sveta i najbolji libero SP.Ona je igrala u Riju i Tokiju kada smo uzeli obe medalje na OI.Nas 1 i najbolji libero.Daleko najiskusnija u timu.To je Činjenica
K

Kvaka

pre oko 1 mesec

Niko nije rekao da su mlade, u tekstu kaže "publika je imala šta da vidi i od mladih igračica Srbije". Je li razumete vi značenje reči. I nije b tim dominikane, iz prve postave nedostaje samo jedna igračica. Ukupno dve. Saberite se, šta vam je.
G

Gost 38292

pre oko 1 mesec

Imaju sjajan napad iz Z4 preko primaca za razliku od Srbije kojoj je to najslabija tačka.
1

1954

pre oko 1 mesec

Ovo će nam biti realnost kad ode Tijana i Maja.
B

Bravo za tebe

pre oko 1 mesec

Otkrio si Ameriku.Svaka od devojaka to i sama kaze u svakoj izjavi.
B

Brannkicam

pre oko 1 mesec

Dakle konacno se saznalo. Brankica je zelela da igra u Parizu, a gvideti insistirao da ona igra i u ligi nacija 2 vikenda. Brankica nije htela i odbila poziv. Tako stvari za sada stoje, ako se nesto ne promeni…. nazalost mislim da je njen napad iz zone 4 jako bitan. Neko mora ovo da resi
G

Gost7

pre oko 1 mesec

Smaraš više
Z

Zora sviće

pre oko 1 mesec

Slektor je taj koji određuje.Pozvao je nije htela.Pozvao je Silviju sa 38 godina koja je prihvatila.Ovo je na dobrovoljnoj bazi.Nema tu šta.Nemaš mogućnost da utičeš na to.Nje nema imamo tim koji imamo i ne treba se baviti više sa tim.
B

Bilo prošlo

pre oko 1 mesec

Taj neko budi ti.Selektor poziva i pravi plan priprema.Ima potpuno odrešene ruke.Pozvao je odbila je,njeno pravo.Hvala joj na svemu u minulom periodu i tu je priča završena.Mani se toga više.Niko niša rešavati neće jer je to završeno.
F

Fivb lista

pre oko 1 mesec

Zivi bili pa videli ako ne izgubimo 150 bodova ovu ligu nacija. Za danas izgubili 9.86
K

Koga to

pre oko 1 mesec

Zanima još
C

Cev liste

pre oko 1 mesec

Znaju oni to i ne sekiraju se.Zašo bi i mi?