Novak Đoković (Foto: AFP)
Novak Đoković (Foto: AFP)

Oglasio se Novak: Dobro sam, vidimo se u nedelju

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.05.24. | 00:57

"Bila je to nezgoda, ali sada odmaram u hotelu sa hladnom odlogom na glavi", stoji u poruci prvog tenisera sveta nakon nezgode na startu mastersa u Rimu

Zabrinuli su se svi navijači Novaka Đokovića kada je otkriveno da je najbolji teniser sveta zbog nesmotrenog, ali nenamernog incidenta završio u bolnici nakon pobede nad Korentanom Muteom na startu mastersa u Rimu, međutim sada mogu da odahnu. Prvi reket sveta se oglasio preko društvenih mreža rečima zahvalnosti na brizi i dodao da se oseća dobro.

"Hvala svima na porukama zabrinutosti. Ovo je bila nezgoda, ali dobro sam, odmaram u hotelu sa hladnom oblogom na glavi. Vidimo se u nedelju", stoji u Đokovićevoj poruci čime je otklonio sve dileme oko toga da li će biti spreman za okršaj trećeg kola protiv Alehandra Tabila.

Izabrane vesti

Podsetimo, Đoković je po završetku meča sa Muteom prilikom potpisivanja autograma pogođen plastičnom flašom u glavu koja je ispala jednom navijaču iz otvorenog ranca kada se ovaj sagnuo kako bi dobio Novakov potpis.

Prvo se pomislilo da je Srbin namerno pogođen, posle su italijanski mediji izvestili kako je detetu slučajno ispala flašica, međutim snimci sa društvenih mreža su otklonili sve dileme.



tagovi

Novak Đokovićatp rim

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara