""
""

Brdska trka na Avali za vikend

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.06.17. | 15:31

Posle Ušća prošle nedelje, za naredni vikend zakazana je brdska trka “Avala 2017” koja se posle duže pauze ponovo vratila u kalendar nacionalne automobilističke asocijacije

Protekli vikend bio je rezervisan za beogradski krug na Ušću, a sada je na redu brdska trka pod nazivom “Avala 2017”. Srpski auto i karting savez Srbije, SAKSS u suorganizaciji sa AMS Srbije, a pod pokroviteljstvom Beograda, 24. i 25. juna priređuje brdsku trku koja se posle petogodišnje pauze vraća se u kalendar takmičenja. Trka će biti bodovana ne samo za domaći šampionat, već i za centralnoevropsku zonu.

Izabrane vesti

Prema najavama SAKSS-a na Avali očekuje dolazak oko 50 takmičara. Među njima će biti i gosti iz Poljske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Važno je napomenuti da je naporima sportskih funkcionera, odnosno organizatora trke asfalt presvučen, ali i da su uređene zone mogućih izletanja, kao i prostor iz koga navijači na bezbedan način mogu da posmatraju jednu od tradicionalno najatrahtivnijih automobilističkih trka na ovim prostorima.

(Foto: Printscreen)


tagovi

SrbijaSAKSSBeogradAMSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara