""
""

Britanci složno: Ne damo Silverstoun za tamo neki Vels

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.01.17. | 15:48

Nova GP staza u Velsu verovatno nikada neće biti ni izgrađena zbog oštrih protesta koje Britanci upućuju na račun te ideje

Vozački klub Britanije ima veoma negativan stav po pitanju izgradnje nove GP staze u Velsu. Derek Vervik, predsednik imenovane organizacije se nada da projekat izgradnje nove poste nikada neće biti realizovan, a da će Silverstoun nastaviti da bude domaćin VN Britanije.
„MotoGP je veoma bitan za Silverstoun koji će biti domaćin trke jos dve godine. To je dobro za nas. Što se tiče MotoGP takmičenja u Velsu, nadam se da se to nikada neće dogoditi. Iskreno, mislim da neće doći do toga. Meni lično je jako bitno da MotoGP ostane na našem Silvertounu. Ovde je publika sjajna, i atmosfera takodje. Pokazali smo da nismo samo dobri domaćini za automobiliste, već i za motociliste”, izjavio je Derek Vervik za britanske medije.

Izabrane vesti

Vervik je inače poznat i kao veliki ljubitel Valentina Rosija. On je ko to još uvek ne zna nekada vozio i Formulu 1.
„Rosi je legenda ovog sporta, i to ne samo Moto GP klase, već i svih trkačkih sportova. On je rame uz rame sa Ajrtonom Senom, Huanom Manuelom Fanđom. Mislio sam da smo videli najbolje od njega, da je njegovo vreme prošlo, ali on ne prestaje da me zapanjuje. Ima 38 godina, i tome se divim“, rekao je Britanac na kraju svoje priče o Silverstounu i Valentinu Rosiju.

(Foto: Action Images)


tagovi

VN BritanijeValentino RosiSilverstounMoto gp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara