""
""

GP šampion se promenio: Nema starog Markeza ni hazarderskih partija!

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.12.16. | 13:28

Španac tvrdi da je promenio ćud za tri godine i da će mu i u budućnosti sakupljanje bodova biti na prvom mestu

Protekla sezona prošla je baš onako kako je Mark Markez, aktuelni Moto GP šampion  i priželjkivao. Sve u svemu, Španac je popravio narušene odnose sa Valentinom Rosijem, dok je u isto vreme „štreberski“ uspeo da sakupi dovoljno bodova za osvajanje titule. On zato tvrdi da mu je promena pristupa donela više od želje za konstantnim pobeđivanjem. Španac s tim u vezi u medijima iznosi tvrdnju kako se trajno promenio njegov stav prema trkanju.
„ Počeo sam sezonu u želji da se borim za titulu do samog kraja. Polako sam počeo da shvatam kako greške nisu prihvatljive. Prosto, najvažnije je osvajati bodove“, rekao je Mark Markez i nastavio potpuno mirno priču o šampionskom putu koji ne znači uvek da druge solucije sem pobede nema.
„Menjam se, nama više starog Markeza jer je ovaj današnji znatno drugačiji od onoga koga znate od pre tri godine. Nekada nisam imao polovične učinke. Tada sam ili pobeđivao ili padao, sredine nije bilo. Sada znam da je četvrto ili čak peto mesto dobar rezultat na nekim trkama“, rekao je Mark Markez obećavajući konstantno ozbiljan pristup pristup na svim trkama u 2017. godini.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

Mark MarkezMoto gpRepsol HondaValentino Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara