""
""

Hoće li i posle 2018. raditi doktorska ordinacija?

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.09.16. | 10:43

Dr Vale od Italije razmišlja o nastavku vojevanja do 42. rođendana

Ne, kraljevska klasa definitivno ne bi bila ista bez Doktora. Valentino od Italije devet puta je mahao GP perjanicom, pa definitivno zaslužuje počasno mesto, jer, istini za volju, niko nema toliki broj obožavalaca od velikana sa startnim brojem 46. Na njihovu radost, Rosi je izjavio da razmišlja o  nastavku karijere i posle 2018. godine, kada će mu isteći aktuelni ugovor sa Movistar Jamahom.
Italijanski as se oglasio samo par dana pošto je njegov šef tima Silvano Galbusera izjavio da ne postoji ta osoba koja može garantovati da će se Doktor zaista povući za dve godine. Naime, njegova priča zasnivala se na ranijoj izjavi u kojoj je Rosi na početku sezone najavio da takva mogućnost postoji.
“Već sada postajem paranoičan kada razmišljam o povlačenju na kraju 2018. Zaista volim da imam ovakav dugoročni projekat, ova sezona, sledeća, pa ona posle nje. Onda ću pažljivo razmisliti o svemu i doneti odluku. Mnogo će sve zavisiti od mojih daljih rezultata. Osećam se malo posramljeno kada pomislim da ću nastaviti da vozim kada budem imao 40 godina, ali razmisliću”, konstatovaio je Rosi koga već sada izjeda briga oko krize srednjih godina, odnosno u GP smislu, krize poznih takmičarskih dana na dva točka.
Naime, Rosi će imati 39 godina na kraju 2018. godine. To bi u praksi značilo da će eventualna odluka o nastavku takmičarske karijere posle tog datuma značiti da bi veliki Doktor tačku na karijeru staviti nešto pre svog 42. rođendana.

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

Valentino RosiMoto gpJamaha

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara