""
""

Kad zabole stare rane: Rosi bocka Markeza

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.10.16. | 13:45

Pršte varnice! Doktorove insinuacije o krađi, Španac ignorantski šalje na adresu pošiljaoca

Svi znaju, ma i ptičice sa grana koko je Valentino Rosi prošle sezone popio šampionsku pedalu  na kraju sezone. Ipak, nešto ga tu još uvek pecka, ili slavni Doktor samo želi malo da pokoleba Marka Markeza i da ga dekoncentriše u finišu ovogodišnje GP jurnjave za tron.
„Jeste, ja sam pokraden“, rekao je Doktor, a Markez se ponovo osetio prozvanim, jer pričalo se da je on lično učestvovao u zavereničkom poduhvatu za atentat na Rosijeve šampionske ambicije 2015. Navodno, Mark Markez i Horhe Lorenco su u tom periodu skovali zaveru kako bi Doktoru preoteli titulu. Rosi zbog toga jako dugo nije govorio sa obojicom, da bi se nakon tragične pogibije Luisa Saloma rukovao i na samo njemu svojstven način pomirio sa Markezom. Za Lorenca zna se, Rosi i on se mrze kao pas i mačka!

Izabrane vesti


„To nije prvi put da on kaže neke stvari koje obično imaju i mnogo tumačenja. Jasno je da Valentino ima veliko iskustvo na stazi, ali ovo što je sada rekao... Ako je ovo jedna od igrica, ja ne pristajem da je igram, jer na stazi se veoma lako izgubi fokus. Zato moram da nastavim po svom, i da budem koncentrisan do kraja“, rekao je Mark Markez komentarišuću Doktorove insinuacije upućene, pa po svoj prilici na njegovu adresu.
(FOTO: Action Images)


tagovi

Horhe LorencoMark MarkezMoto gpValentino Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara