""
""

Ožije se pred Švedsku ne zavarava VRC premijom iz Monte Karla

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.02.17. | 12:55

Francuz je oprezan jer na snežnim drumovima Skandinavije Ford nije isto što je bio Folksvagen

Aktuelni šampion Svetskog VRC relija, Sebastijan Ožije ne kreće u nastavak sezone s mišlju da je početnom pobedom u Monte Karlu potvrdio sigurnu tehničku i takmičarsku prednost. Uprkos činjenice da je upravo on jedini vozač koji poreklom nije Skandinavac, a koji u džepu čuva više pobeda u Švedskoj za njega nije dovoljno siguran pokazatelj zbog koga bi i ovoga puta trebao da bude samouveren. Pošto Ford M - Sport nije isto što i Folksvagen, Francuz je u prvim izjavama pred reli oprezan.

Izabrane vesti

„Napravili smo početak iz snova na početku sezone u Monte Karlu! To ne znači da bi trebalo da opustimo. Još uvek imamo mnogo posla, a reli u Švedskoj je posebna priča. To je reli koji volim. Tražimo još više brzine na snegu i ledu, a to je nešto što će biti još više impresivnije ove godine sa novim automobile”, izjavio je Sebastijan Ožije povodom polaska na novi pohod po ledenim drumovima Skandinavije.

“Neće biti mesta za greške. Često se dešava da postoji i po nekoliko sekundi između svakog takmičara. Ako budemo mogli ove nedelje da osvojimo još jedan podijum to bi bio veoma dobar rezultat. Time bih premašio moje ciljeve za ovu godinu”, rekao je Sebastijan Ožije koji sa Ford M - Sportom pokušava da pronađe pravi put do nastavka uspešnih sezona posle Folksvagenovog napuštanja takmičenja.

(Foto: Action Images)


tagovi

FinskareliSebastijan OžijeWRC

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara