""
""

Pljačka posle osvajanja pol-pozicije za Indi 500

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.05.17. | 12:42

Samo 800 metara od staze u Indijanapolisu, četvorostruki šampion Indikar serije, Skot Dikson opljačkan je neposredno posle osvajanja prve startne pozicije dok je čekao isporuku brze hrane za ekipu

Super zvuči vest da će ove godine Indi 500 gledati Fernanda Alonsa koji startuje sa pete pozicije. Ipak, zanimljivost, odnosno komplikacija koju prenosimo danas ne stiže iz njegove kuhinje. Naime, Skotu Diksonu, četvorostrukom šampionu Indikar serije desilo se da u jednom danu osvoji pol-poziciju, a da zatim doživi neprijatnost zbog pljačke samo 800 metara od čuvene staze u Indijanapolisu.

Izabrane vesti

Naime, Dikson, njegov bivši timski kolega, Dario Frankiti i supruga glavnog aktera ove nesvakidašnje scene oplačkani su uz pretnju vatrenim oružjem kada su u automobilu čekali brzu hranu za ceo tim. Naravno, policija je veoma brzo reagovala, pa su privedena dva maloletnika kojima se na teret stavlja ova pljačka.

Sportska informacija na kraju ove kriminalne crtice iz života poznatog automobilističkog asa kaže da je on na Indiju slavio samo samo 2008. godine. On je do sada ostvario 40 pobeda.  Novo, 101. izdanje trke u Indijanapolisu vozi se u nedelju.

(Action Images)


tagovi

Fernando AlonsoIndi karpljačkazanimljivosti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara