""
""

Sve ukazuje na Vinjalesovo ulizivanje

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.01.17. | 15:45

Novi lik u Movistar Jamahinom taboru kaže kako mu je Rosi bio i ostao idol

Veliki je startni broj 46! Tačno je da se Horhe Lorenco vrhunski opirao Valentinu Rosiju, ali i da je iz te misije izvukao deblji kraj i otišao u Dukati. Meverik Vinjales ne želi da krene istim putem, pa ne samo što nije oponentski nastrojen prema velikom Doktoru već mu se i ulizuje.
„U ovom trenutku naš odnos se ne menja. Ima puno poštovanja između nas, pa se nadam da će se tim putem i nastaviti. Kada sam bio mali, on je bio moj idol, a to je još uvek. Ako se izgubi poštovanje, to neće biti dobro za mene. Ne samo zbog medija ili nečeg sličnog, već zato što sam ga gledao kao idola“ izjavio je gotovo podanički Meverik Vinjales.

Izabrane vesti

Kako bilo, Vinjales svoju priču nastavlja ranijim iskustvima sa Espargarom u Suzukiju. On tvrdi da mu je dobar odnos sa bivšim kolegom doneo mnogo toga dobrog u karijeri.
„Dobar odnos je važan i za Jamahu. Kada imate dobar odnos, možete razgovarati međusobno i to je dobra stvar. Mislim da smo prošle godine dobar adut. Espargaro i ja smo bili smo jako, jako blizu i doprineli smo bržem razvoju motora jer smo radili zajedno“,zaključio je Vinjales svoju sagu o očekivanju od društva sa Rosijem.

(Foto: Action Images)


tagovi

Valentino RosiMoto gpMeverik VinjalesHorhe Lorenco

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara