""
""

Tužba pa povlačenje: Mercedes se žalio na Verstapena

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.10.16. | 14:47

Mladi Holanđanin, i direktor Red Bula ne haju za tužbu Mercedesa koji se povukao kada se videlo da od toga nema vajde za Hamiltona

Vodeći ljudi Mercedes AMG Petronasa smatraju da je Maks Verstapen, vozač Red Bula u pretposlednjem krugu prilikom duela sa Luisom Hamiltonom vozio na kako kažu na „nepravilan i opasan način“. Mladi Holanđanin, i direktor Red Bula ne haju za tužbu Mercedesa koji se povukao kada se videlo da od toga nema vajde. 

Izabrane vesti

Podsećanja radi, Maks Verstapen je odbijajući Hamiltonove nasrtaje defanzivnom taktikom primorao Britanca na oštro kočenje a zatim i na napuštanje piste. Međunarodna automobilska Federacija FIA s tim u vezi trebalo je zvanično da se izjasni, a odluka o eventualnoj kazni za Verstapena donese do naredne trke koja se vozi 23. oktobra za VN SAD.
„Ma ja nikome ne otvaram vrata i na izvolte mu nudim preticanje. Bio je dovoljno daleko da proceni šta smeram, tako da nemam nikakvih problema s tim“, rekao je Verstapen odgovarajući Hamiltonu koji kaže kako je tu sve gotovo i kako mora da ide dalje.
„Maks će uvek ići bliže unutrašnjoj liniji. Mislim da je to odlučio i pre nego što je bilo vreme za kočenje. Niste tu da propuštate drugare“, rekao je Kristijan Horner, direktor Red Bula

(FOTO: Action Images)


tagovi

Red BulMercedes AMG PetronasMaks VerstapenLuis HamiltonKristijan HornerFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara