""
""

A da vratimo Ibru u reprezentaciju? Ma, dajte ljudi...

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.11.17. | 10:21

„Zlatan se povukao pre godinu i po dana, imam heroje u ekipi“, kaže selektor Švedske Jane Anderson

Selektor reprezentacije Švedske Jane Anderson odao je priznanje izabranicima zbog podviga protiv Italije i plasmana na Mundijal u Rusiji i poručio da njegovoj selekciji nije potreban najbolji švedski fudbaler ikada Zlatan Ibrahimović.

As Mančester junajteda, koji se trenutno oporavlja od povrede, posle Prvenstva Evrope u Francuskoj 2016. godine oprostio se od reprezentacije, pa je Andersona naljutilo pitanje novinara da li bi ga vratio u državni tim posle izborenog Svetskog prvenstva i remija sa Italijom (0:0) u Milanu u revanšu baraža.
Ovo je neverovatno. Ibrahimović je prestao da igra za reprezentaciju pre godinu i po dana i mi još pričamo o njemu. Moramo da govorimo o velikim fudbalerima koje imam u timu i u koje verujem“, rekao je Anderson.

Izabrane vesti

On je kao najbolji dokaz da Švedska može bez najboljeg strelca svih vremena (62 gola) označio cele kvalifikacije za SP.
Kolektiv je demonstrirao snagu, imamo mnogo heroja u Milanu. Veoma sam srećan zbog rezultata. Sa Ibrahimovićem bismo morali da igramo drugačiji fudbal. Završio je reprezentativnu karijeru, veliki je šampion, a adaptirali smo se na drugačiji sistem“, dodao je Jane Anderson.

Ibrahimović, koji zbog povrede nije igrao za Mančester Junajted od aprila, uspeh Švedske proslavio je timskom slikom reprezentacije uz natpis Zveden, aludirajući na početno slovo svog imena.

(FOTO: Action images)


tagovi

međunarodni fudbalreprezentacija Švedskereprezentativni fudbalŠvedskaZlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara