""
""

Ako italijanski tim ponudi 100.000.000 i Beloti želi da ode po svaku cenu - tek ću tada razmisliti

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.07.17. | 20:13

"Inače nemamo želju ni potrebu da ga prodamo", kaže predsednik Torina Urbano Kairo

Milan zapinje, pominje se da su pregovori za Andreu Belotija već počeli. Nema mnogo takvih napadača na tržištu, zato su se Rosoneri zapalili. Kao i Pari Sen Žermen koji se dovodio u vezu sa napadačem Torina.

Ali, ako ćemo suditi po rečima predsednika Torina Urbana Kaira, najveće su šanse da ćemo Belotija gledati naredne sezone u redovima trenera Siniše Mihajlovića. Dakle, u Torinu.
"Beloti ima izlaznu klauzulu samo za inostrane klubove. Nadam se da će ostati u Torinu još jednu godinu. Mogao bi da ostane u Torinu. Ako italijanski tim dođe i ponudi 100.000.000 i Beloti želi da ode po svaku cenu - tek ću tada razmisliti o tome", rekao je predsednik Torina Urbano Kairo.

Izabrane vesti

Onda je dalje objasnio situaciju...
"Kada to kažem, ne želim da ga prodam. Pustiću ga da ode ako ga neki strani klub plati onoliko koliko je izlazna klauzula. Ne želimo da ga prodamo. On je u centru pažnje, priča se o njemu, ali želim da ga zadržim. Napustiće klub jedino za 100.000.000 evra. Njegova želja je bitna, ali je i Torinova. On je pristojan momak koji nam se obavezao na dužnost. Ugovor mu ističe 2020. godine, imao je sjajnu godinu i želim da ostane još kod nas", rekao je Kairo.

Beloti je prošle sezone dao 26 golova u Seriji A. Ozbiljna brojka.


tagovi

Andrea BelotiEvropaItalijaMilanSerija ATorino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara