""
""

Aleksandar Prijović može da igra za Srbiju!

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.03.17. | 12:30

Rešeno je - zvanično

Aleksandar Prijović i Srbija - rešeno je!

Izabrane vesti

Momak rođen u Sent Galenu dobio je specijalnu dozvolu Fife da zaigra za reprezentaciju Srbije i u konkurenciji će biti već za naredni meč kvalifikacija za Mundijal 2018! Ovu informaciju potvrdio je selektor Slavoljub Muslin tokom današnje konferencije za medije u Staroj Pazovi, gde je obelodanio da više nema nijedne prepreke da nekadašnji mladi reprezentativac Švajcarske obuče dres Orlova. 

Prijović se trenutno oporavlja od preloma ključne kosti, zbog čega je mora i na hiruršku intervenciju, pa će van stroja biti mesec dana. Podsetimo, Muslin je nedavno lično gledao Prijovića u Grčkoj, gde nastupa za Paok i već tada je bilo jasno da će biti pokrenut postupak oko njegovog povratka pod skute Srbije. 

Orlove u petak čeka gostovanje Gruziji, a sledeću kvalifikacionu utakmicu odigraće tek 11. juna, kada u goste dolazi Vels. 

Prijović je reprezentativnu karijeru počeo u mlađim kategorijama Srbije, potom je zaigrao za selekciju Švajcarske do 21 godine, a upravo iz tog razloga Savez je morao da dobije posebnu dozvolu kako bi mogao da računa na sadašnjeg golgetera Paoka. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aleksandar Prijovićfudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara