Arp odbio Bajern

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.03.18. | 09:55

I to je moguće...

Ne događa se svakog dana zato pazite dobro: Jan Fiete Arp (18), mladi napadač Hamburgera, odbio je prvu ponudu Bajerna da se preseli u Minhen?! Momak koji važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera Nemačke i prvi strelac u Bundesligi rođen u novom milenijumu (posle 2000. godine), odlučio je da ostane u HSV-u za sada, da sačeka i vidi kako će se dalje odvijati situacija u posrnulom gigantu, pa da odluči o svojojdaljoj sudbini. 

Ovakva vest poprilično je iznenađenje, ako u obzir uzmemo da poziv Bajerna retko ko, ili bolje reći niko u Nemačkoj ne odbija, ali isto tako govori o zrelom razmišljanju Fijete Arpa i njegovih agenata. Do prvog tima Bavaraca Arp verovatno ne bi došao bar još dve-tri godine, a u Hamburgeru mu je mesto u startnih 11 zagarantovano, pogotovo nakon što je ekipu preuzeo Kristijan Tic, čovek s kojim je mladić radio u mlađim kategorijama. 

Izabrane vesti

Jasno, Hamburger će za lojalnost morati da se oduži Arpu, kome ugovor ističe 2019, i koji će u slučaju da momak odluči da ostane na severu, morati da bude neuporedivo izdašniji, navodi Bild. Navodno, ćelnici HSV-a već si spremili ponudu...

Jan Fijete Arp do sada je odigrao 14 utakmica u Bundesligi za nekadašnjeg šampiona Evrope i postigao dva gola. U mlađim kategorijama reprezentacije Nemačke na 18 utakmica postigao je 17 pogodaka.

Foto: Action Images


tagovi

Jan Fiete Arp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara