""
""

Atletiko nudi Benfiki dva igrača i 25 miliona evra za Oblaka i Gaitana

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.07.14. | 19:43

Madriđani spremni na veliku razmenu sa Portugalcima u kojoj će morati da doplate i značajna novčana sredstva

Šampionski sastav madridskog Atletika se osipa, ali rukovodstvo kluba pokušava da nađe adekvatne zamene. Madriđane su napustili Dijego, Dijego Kosta, Vilja, Tijago, a blizu povratka u Čelsi je i golman Tibo Kurtoa. Pored ranijeg dolaska mladog napadača Anhela Koree, španski klub je spremio i ponudu za dovođenje Benfikinog tandema: Jan Oblak - Nikolas Gaitan.

Izabrane vesti

Mladi slovenački golman Oblak iza sebe ima sjajnu sezonu, a u Atletiku se nadaju da bi mogao da bude prava zamenu za Kurtou. Odlični argentinski ofanzivni vezista Niko Gaitan je još odranije želja Atletika i sada je šampion Španije krenuo u ofanzivu za njegovo dovođenje.

Prema informacijama portugalskih medija, Atletiko je već dostavio konkretnu ponudu Benfiki za pomenuti tandem. Španci nude portugalskog beka Silvija, francuskog vezistu Žošuu Gilavogija i 25 miliona evra pride za Oblaka i Gaitana. Silvio je prošlu sezonu proveo u Benfiki kao pozajmljen igrač Atletika i ostavio dobar utisak, pa portugalski šampiona nema ništa protiv da igrač pređe kod njih u trajno vlasništvo. Gilavogi je prošlog leta došao u Atletiko iz Sent Etjena kao veliko pojačanje i reprezentativac Francuske, ali nije opravdao očekivanja i klub iz Madrida gleda kako da ga se reši.

Sada je na Benfiki da odgovori na ponudu Atletika, ali prema poslednjim informacijama sa Pirineja, vrlo je verovatno da će Portugalci prihvatiti na ovu dvostruku razmenu u kojoj bi inkasirali i 25 miliona evra. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Žosua GilavogiŠpanijaSilvioPrimeraPortugalNikolas GaitanJan OblakEvropaBenfikaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara