""
""

Bajern hoće da trguje s Realom: Zidanu ponuđen Havi Martinez!

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.01.17. | 11:55

S obzirom da ide Pepe, ovo bi moglo da bude rešenje za Kraljeviće

Real Madrid neće dovoditi novajlije u ovom prelaznom roku, ali sledećeg leta bi mogao da dobije pojačanje iz Bajerna. Ako pristane na to...

Izabrane vesti

Španski izvori sa fudbalske pijace otkrivaju da je Kraljevskom klubu ponuđen Havi Martinez. Tačnije, Bajern je predložio Realu da na kraju sezone kupi španskog univerzalca.

Martinez je došao u Bajern kao najskuplje pojačanje u istoriji Bundeslige za 40.000.000 evra, ostavio fenomanalan utisak u prvoj sezoni i bio jedan od ključnih igrača u osvajanju triple krune kod Hejkensa. Ali su potom usledili problemi sa povredama i nikada se više nije vratio na nivo igara odranije, a u mnogome je tome kumovao i Pep Gvardiola koji ga je šetao po raznim pozicijama i nije mu pružio pravo poverenje.

Očekivalo se da Martineza obasja sunce posle dolaska Ančelotija. Postao je jedan od igrača sa najvećom minutažom, ali izgleda da Italijan ima drugačije planove za sledeću sezonu i Bavarci bi da prodaju Martineza dok još drži visoku cenu.

Realu bi možda i odgovarao takav univerzalac. Pogotovo što Pepe na kraju sezone napušta klub i Zidan ostaje sa dvojicom kvalitetnih štopera: Varanom i Ramosom. U planu je povratak supertalentovanog Valjeha sa pozajmice iz Ajntrahta, ali nije isključeno da bi i Martinez bio značajano pojačanje za poslednju liniju Reala. Pogotovo što podjednako uspešno igra i na poziciji zadnjeg veznog iako ga Ančeloti cele sezone koristi kao štopera. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Bajern MinhenEvropaHavi MartinezNemackaPrimeraReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara