Bajern poveo za Beograd najbolje što ima

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.11.19. | 11:39

Izostaje Alaba, koji treba da postane otac

Bez obzira što mu bodovi u Beogradu nisu potrebni, jer je već obezbedio prolaz u narednu rundu Lige šampiona, Bajern je poveo najjači sastav za duel sa Crvenom zvezdom. Ako bodovi ekipi i nisu preko potrebni, jesu treneru Hansu-Diteru Fliku, koji se nada da bi mogao da ostane šef struke i posle leta ili makar da mu odličan rezultat, možda i trofeji, sa Bavarcima budu preporuka za neki drugi posao u takođe velikom klubu.

Ekspedicija iz Minhena bi trebalo negde oko 12 časova da krene put Beograda, a pre toga je odradila lakši trening u Bajernovom sportskom centru.

Izabrane vesti

U avionu, a samim tim i u konkurenciji za tim na utakmici sa Crvenom zvezdom su: golmani Manuel Nojer i Sven Ulrih, te igrači Benjamin Pavar, Tijago Alkantara, Havi Martinez, Robert Levandovski, Filipe Kutinjo, Ivan Perišić, Žerom Boateng, Leon Gorecka, Alfonso Dejvis, Serž Gnabri, Korentin Toliso, Tomas Miler, Kingsli Koman, Džošua Kimih i Lars Lukas Mai.

Dvojica igrača na koje Flik ne može da računa su David Alaba, kojem je devojka u porodilištu i trebalo u ova dva dana da se porodi, kao i Mikael Kjuzans, koji je bolestan.

Bavarci će večeras na Marakani odraditi poslednji trening, a utakmica će se igrati u utorak uveče od 21 čas. Sudiće Holanđanin Bjern Kujpers.

Bajernu je dovoljan i bod da obezbedi osvajanje prvog mesta u grupi, dok se Crvena zvezda bori da osvoji treće mesto i prezimi kao učesnik Lige Evrope.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara