""
""

Bajernov Stakleni čovek prelomio - ide u Šalke!

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.01.17. | 07:54

Holger Badštuber stiže na pozajmicu u Gelzenkirhen

Mančester Siti, Hamburger, Štutgart, Leverkuzen, Keln - mnogi su želeli ove zime Bajernovog Staklenog čoveka Holgera Badštubera (27). Mnogi, ali je budućnost ovog fudbalera sklonog povredama već određena.

Izabrane vesti

Šalke je dogovorio detalje saradnje s povremenim nemačkim reprezentativcem, ostalo je još samo da se klubovi dogovore oko načina na koji će fudbaler, kojeg su povrede "iskasapile" prethodnih godina, stići na kraju u Gelzenkirhen.

Bild je večeras objavio, a on ne greši, da je Šalke dogovorio dolazak levonogog štopera. To je pozicija koja je najviše patila u ovom timu jer su se redom povređivali Nastasić, Hevedes, pa je trener Marksu Vajnceril morao često da kombinuje tokom jeseni i gubi recimo ofanzivnog Kolašinca zbog defanzivnih zadataka.

Presudila je i želja Badštubera, koji hoće da igra standardno, a tu mogućnost nema u Bajernu gde je od povratka u trenažni proces posle duge pauze u oktobru odigrao samo 28 minuta. Premalo, a teško da će dobiti šansu na proleće jer je konkurencija u defanzivi Bavaraca zaista velika - Boateng, Humels i Havi Martinez, svi su u prednosti, pa je najbolje da nađe sredinu u kojoj će igrati.

Ostalo je još da se dogovore predstavnici dva kluba, a zanimljivo je da Šalke želi na pozajmicu Badštubera bez opcije o kupovini na kraju sezone jer mu na leto ističe ugovor, pa su želi da ga posle toga možda ćape za džabe. Bajern je to izgleda prozreo, pa je ponudio fudbalereu produženje ugovora za još godinu dana do juna 2018. sa namerom da ga ne prepusti rivalu tako lako.

Nema kod Bajerna ništa za džabe...

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiNemackaHolger BadštuberBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara