""
""

Baka: Igrao sam za najgori Milan u istoriji

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.10.17. | 13:08

"Moglo je da bude i bolje, ali za to mi je bila potrebna pomoć Uprave i ekipe", naveo je kolumbijski napadač

Kolumbijski napadač Karlos Baka osvrnuo se na period proveden u italijanskom Milanu i to način koji se možda baš i neće dopasti najvatrenijim navijačima Rosonera. Mada, činjenice uglavnom idu u prilog onome što je rekao.

Izabrane vesti

A Baka je izjavio da je nastupao za najgori Milan u istoriji, dok je istovremeno branio svoje partije u dresu tog italijanskog velikana.

Kolumbijac je u Milan došao u leto 2015. godine iz Sevilje, odigrao je 76 mečeva i postigao 34 gola. Ostao je dve sezone, a onda je letos pozajmljen Viljarealu.
“Za mene su te godine provedene u Milanu bile zadovoljavajuće na ličnom nivou. Postigao sam zacrtane ciljeve. Moglo je da bude i bolje, ali za to mi je bila potrebna pomoć Uprave i ekipe. To je bio najlošiji Milan u istoriji”, rekao je Baka kolumbijskim medijima.

Rosoneri su te dve sezone završili na šestom i sedmom mestu u italijanskom šampionatu.
“Posle 30 godina, Berluskoni je odlučio da hoće da proda klub, a trener i novi vlasnici imali su neke svoje ideje. Otišao sam uzdignuta čela jer je Milan ipak izborio plasman u Evropu, a i ja sam dao svoj doprinos”, zaključio je Baka. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Karlos BakaMilanSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara