""
""

Baka je bolji napadač od Iguaina i Milan će pobediti Juventus u derbiju!

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.10.16. | 14:10

"Huan Kvadrado je već bolji dribler od Arjena Robena i može postati najbolji na svetu", smatra legendarni napadač Serije A s kraja 20. i početka 21. veka

Odavno Serija A nije kao što je nekad bila. Nema više toliko kvalitetnih igrača, legendi fudbala, a još je manje napadača svetske klase kao što su nekad bili Ronaldo, Gabrijel Batistuta, Andrej Ševčenko, David Trezege, Kristijan Vijeri, Alesandro Del Pjero, Roberto Bađo, Filipo Inzagi, Đuzepe Sinjori... Ali i Faustino Asprilja. Upravo je čuveni golgeter Parme želeo da kaže koju reč na konto velikog derbija koji će u subotu od 20.45 odigrati Juventus i Milan i izazove opšte razmimoilaženje u razmišljanju među ljubiteljima italijanskog fudbala. 

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE, Juventus - Milan: 1 (4,50), X (3,45), 2 (1,85)

On je, naime, prvo uporedio kvalitete dvojice ponajboljih centarfora Serije A, Gonzala Iguaina i Karlosa Bake i Kolumbijca odredio kao generalno boljeg napadača. Logično, s obzirom da su Asprilja i Baka sunarodnici, ali evo i kako je nekadašnji as Parme uporedio današnje vedete Bjankonera i Rosonera. 
"Baka je napadač na istom nivou kao Iguain. Ali, u nekim stvarima ga smatram i boljim napadačem od Iguaina. Gonzalo može da računa na to da će ceo tim raditi za njega, dok je Baka klasičan centarfor gde dosta posla radi sam", kaže Asprilja

Za predstojeći sudar dva velikana italijanskog fudbala Asprilja smatra da je Juventus favorit, ali da će ekipa Vićenca Montele izaći kao pobednik!
"Juventus je favorit u ovoj utakmici, ali biću hrabar pa ću reći da će Milan slaviti rezultatom 3:2".

Asprilja je imao i šta da kaže na račun još jednog sunarodnika, ovog puta iz redova Stare dame - Huana Kvadrada.
"Huan je najbolji dribler u Italiji i može da postane jedan od najboljih na svetu. On je već na nivou Arjena Robena, a može da bude još jači i bolji. Samo mora da nauči kako se žrtvuje za tim i bude još efikasniji u udarcima ka golu".

Da vidimo vaša mišljenja....

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AMilanKarlos BakaJuventusItalijaGonzalo IguainEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara