"Barbara Berluskoni"
"Barbara Berluskoni"

Barbara Berluskoni: San Siro više nije dovoljan za Milan

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.09.14. | 13:42

"Stadioni moraju da nude različite usluge, infrastruktura otvorena svih sedam dana nedeljno, a ne samo na dan utakmice", rekla za kćerka gazde Rosonera

Barbara BerluskoniIzvršna direktorka fudbalskog kluba Milan Barbara Berluskoni rekla je da stadion San Siro više ne ispunjava zahteve Rosonera.
"San Siro je neverovatan stadion, istorijsko mesto gde su Milan i Inter dostigli vrhunac, ali danas to više nije dovoljno. Stadioni moraju da nude različite usluge, infrastruktura otvorena svih sedam dana nedeljno, a ne samo na dan utakmice", rekla za Berluskoni za Rai 1.

Ćerka vlasnika kluba Silvija Berluskonija dodala je da je stanje u italijanskom fudbalu "mikrokosmos svega šta se dešava u zemlji, koja ne želi da ulaže u obnovu".
"Trenutno u Italiji imamo dosta poteškoća oko toga, ekonomska podrška države, regiona i gradskih vlasti je mala", poručila je ona.

Izabrane vesti

Čuveni stadion, koji može da primi 80.000 gledalaca, otvoren je 1926. i već 34 godine nosi ime Ðuzepe Meaca u čast legendarnog napadača Intera i reprezentacije Italije.

(FOTO: Action images)


tagovi

Barbara BerluskoniEvropaItalijaMilanSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara