Bejl ima poziv ih Minhena: Za njega su vrata uvek otvorena, čekamo ga

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.07.19. | 11:25

Tijago Alkantara se nada da bi Velšanin mogao na Alijanc Arenu

Brutalno iskren bio je Zinedin Zidan kada je poručio Geretu Bejlu da mu je bolje da ode što pre i da bi to bilo najbolje za sve strane, a odmah pošto je Francuz to izjavio počela su da se licitiraju imena potencijalnih kupaca. Bajernovo ime našlo se među njima.

TRANSFERI UŽIVO - nedelja, 21. jul

Izabrane vesti

Međutim, iz Nemačke su stigli demanti da je Bejl na Bajernovom radaru, ali tako očigledno ne misli i Tijago Alkantara koji bi najradije voleo da vidi brzonogog Velšanina na Alijanc Areni.
“Jednostavno je. Bejl je za mene TOP fudbaler i svaki igrač te klase koji želi da dođe u Bajern za mene je dobrodošao. Svako ko želi da doprinese razvoju kluba po meni ima širom otvorena vrata. Bejl ima otvorena vrata i mi ga čekamo“, priznao je bez pardona Tijago odmah pošto je Bajern savladao Real sa 3:1 u pripremnom meču odigranom u Hjustonu i Bejla uporedio s klupskim legendama Frankom Riberijem i Arjenom Robenom, za koje klub i dalje neuspešno traži zamene:
“Pazite, Bejl, Riberi i Roben su igrači sličnog kvaliteta, igraju na sličnim pozicijama. Mi smo izgubili Riberija i Robena, dva legendarna člana ovog kluba. Ako bi Bejl došao, mi ga čekamo raširenih ruku“.

Bajern zvao Siti i Barsu, žrtvuje Alabu zbog Sanea ili Dembelea

Podsetimo, Bajern je nedavno dostavio zvanične ponude Mančester Sitiju i Barseloni za glavne mete ovog leta - Leroja Sanea i Usmana Dembelea, gde je osim nepoznate sume novca dostavljen i ugovor Davida Alabe, ali su obe strane odbile da uđu u dalje pregovore. 

Nedugo pošto je Zidan otkrio svoja razmišljanja o Bejlovoj budućnosti, pojedini španski mediji pisali su o tome da bi 101.000.000 evra plaćeni Velšanin mogao da ode iz Madrida u narednih 24 do 48 sati, a da njegov agent intenzivno vodi pregovore s zasad neimenovanim klubom. Najčešće se pominje Mančester junajted.

Sve je spremno da se aktivira još jedna transfer bomba!

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara