""
""

Bejl na terenu posle tri meseca!

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.02.17. | 15:21

Velšanin se sutra protiv Espanjol vraća u prvi tim Reala, potvrdio je Zindein Zidan

Dugo očekivani povratak Geretea Bejla na teren u dresu madridskog Reala uslediće sutra na utakmici sa Espanjolom, najavio je danas trener Madriđana Zinedin Zidan.

Izabrane vesti

Velški reprezentativac nije igrao skoro puna tri meseca, još od 22. novembra i utakmice sa Sportingom iz Lisabona u Ligi šampiona na kojoj je povredio skočni zglob. Njegov povratak prvobitno je bio planiran još prošlog vikenda, ali je francuski stručnjak rešio da ga poštedi napora na utakmici sa Napolijem i omogući mu još malo da se bolje spremi.

MOZZART KVOTE: Real - Espanjol: (1,15), X (8,50), 2 (15,0)

Nekadašnji fudbaler Totenhema biće sutra na terenu sigurno, pitanje je samo da li kao starter ili rezerva.
“Bejl će biti u timu, a moja ideja je da mu ukažem priliku na terenu nekoliko minuta. Srećni smo što je ponovo sa nama, Geret je važan šraf za igru Reala. Svesni smo njegovih kvaliteta, brzine, štete koju može da nanese protivniku. Lepo je imati ga ponovo na raspolaganju, a biću potpuno zadovoljan kada ga budem video na tetrenu”, poručio je Zidan.

Kapiten Reala Sehio Ramos verovatno neće sutra biti u timu jer je dobio udarac na meču sa Napolijem, ali Zidan očekuje da će od ponedeljka normalno trenirati.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraGeret BejlEspanjol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara