"Baloteli"
"Baloteli"

Berluskoni: Imamo Balotelija, ne treba nam sve stariji Ibrahimović

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.09.15. | 11:41

"Vidi se Mihajlovićeva posvećenost da dovede ponašanje igrača u red, da svlačionica dobro funkcioniše", rekao je predsednik Milana

BaloteliMilan je savladao Palermo sa 3:2, a ta činjenica dopustila je Silviju Berluskoniju da bude veoma raspoložen i jednako optimističan. Oduševljen je igrama Rikarda Montoliva i Karlosa Bake, načinom na koji Siniša Mihajlović vodi ekipu, ali je pre svega zadovoljan partijom Marija Balotelija.
"Nije promašio nijedno dodavanje. Deluje da je ovo drugačiji Baloteli. Daleko je ozbiljniji i posvećeniji. Imao je nekoliko prodora i dobro je sarađivao sa saigračima. Razgovaram stalno sa njim telefonom. Mislim da je konačno sazreo", rekao je Berluskoni.

Predsednik Milana je rekao da je Ibrahimović želeo da dođe u taj klub.
"Ibra je želeo da dođe kod nas, ali ga PSŽ nije pustio. Zaista se nadao da će igrati u Milanu. Ali dobro, imamo Balotelija, koji je mlad. Ibra je sve stariji, kao i ja", rekao je Berluskoni.

Izabrane vesti

On je iskazao zadovoljstvo načinom na koji su igrali Karlos Baka i Rikardo Montolivo.
"Sviđa mi se Baka, ima jako dobar osećaj za gol. Takođe, Montolivo je u pojedinim momentima delovao kao Pirlo na terenu. Vidi se i Mihajlovićeva posvećenost da dovede ponašanje igrača u red, da svlačionica dobro funkcioniše", zaključio je predsednik Milana.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zlatan IbrahimovićSilvio BerluskoniSerija AMilanItalijaEvropaMario Baloteli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara