""
""

BET SPECIJAL (Crvena zvezda - Keln): Kanga konačno daje gol i Zvezda pobeđuje - kvota je baš primamljiva

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.12.17. | 11:12

Pogledajte sve kvote za Slobodnu igru za večerašnji duel na Marakani

Vreme je da vidimo da li je ova Crvena zvezda zrela da prezimi u Evropi! Prema onome što je pokazala u dosadašnjem delu Liga Evrope - jeste. Ali potreban je još jedan korak...

Navijači veruju da će Vladan Milojević imati dovoljno raspoloženih aduta, sposobnih da dođu do pozitivnog rezultata protiv Kelna. A kada je tako kladionica MOZZART je sada već tradicionalno pripremila specijal za jednu od najvažnijih utakmica u novijoj istoriji kluba sa Marakane.

Izabrane vesti

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL ZVEZDE I KELNA

Kada govore o evropskim uspesima zvezdaši obično pomenuo Ričmonda Boaćija. Reprezentativac Gane se ispromašivao u Londonu i Borisovu, ali je u Kelnu fenomenalnim golom otvorio vrata naredne runde. Ako se takav ishod ponovi (pobeda Zvezda uz gol Boaćija), mogli biste dobro da zaradite. Takav rasplet se u kladionicama MOZZART plaća kvotom - 3,60.

ZVEZDA - TIM ZA KELN

Isto toliko vredi i pogodak Pešića u kombinaciji sa pobedom Crvene zvezde. Najbolji strelac Superlige će imati svoju rolu, samo je pitanje hoće li početi od prvog minuta Ili će šansu čekati na klupi.

Kanga čeka na evropski pogodak još od avgusta i revanš duela sa Krasnodarom. Možda je vreme i za njega, a ako osetiti da će Gabonac pronaći put do mreže Tima Horna i Zvezda slavi pogodiće ozbiljnu kvotu - 7,00.

 

U ponudi kladionice MOZZART imate mogućnost i da se kladite na gol Vujadina Savića. Štoper Crvene zvezde je pogodio prečku u Londonu. Neki fudbalski zakoni kažu da bi sada moglo da mu se vrati i da Zvezda zahvaljujući njegovom golu dođe do trijumfa. Kvota jza takav rasplet je - 20,00.

Crveno-beli su blagi favoriti. A kada govorimo o Kelnu najbolje se kotiraju Japanac Osako i nekadašnji vezista Partizana Miloš Jojić.

Imate mogućnost da se kladite i da će Zvezda proći grupu (odgovara joj i iks u slučaju da Arsenal ne izgubi od BATE Borisova)...

NAPOMENA: Ako igrač ne uđe u igru, računa se kvota 1, pod uslovom da je pobednik pogođen. Sve igre iz specijala mogu se igrati samo u singlu. Za sve igre iz specijala merodavan je oficijalni sajt www.uefa.com.

MOZZART SPECIJAL

914: Boaći daje gol i Zvezda pobeđuje

915: Pešić daje gol i Zvezda pobeđuje

916: Kanga daje gol i Zvezda pobeđuje

917: Donald daje gol i Zvezda pobeđuje

918: Srnić daje gol i Zvezda pobeđuje

919: Savić daje gol i Zvezda pobeđuje

920: Osako daje gol i Keln pobeđuje

921: Jojić daje gol i Keln pobeđuje

922: Gol direktno iz slobodnog udarca

923: Gol glavom

924: Gol iz penala

925: Crveni karton na meču

926: Het - trik na meču

927: Rezervni igrač daje gol na meču

(Foto Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaGelor KangaKelnLiga EvropeMiloš Jojićsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara