""
""

Bez Gasproma u Ligi Evrope (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.09.17. | 12:10

Finiš radova oko nove podloge na Marakani...

Na stadionu Crvene zvezde u toku su poslednje pripreme za premijeru u Ligi Evrope! Podloga zamenjena pre nekoliko dana još nije u idealnom stanju, ali svakako se ne može porediti sa onom prethodnom, tako da će BATE Borisov večeras trenirati u optimalnim uslovima.

Izabrane vesti

Na Marakani je završeno i postavljanje "sokolovog oka", a u prepodnevnim časovima krenulo se sa isrtavanjem linija na terenu. 

MOZZART KVOTE
Crvena zvezda - BATE Borisov
Četvrtak, 21.05

Verovatno i najzanimljivija stvar od svega jeste skidanje plavih stolica sa istočne tribine, što će reći Gaspromove reklame. Radi se o tome da ruska kompanija može da se reklamira samo u Ligi šampiona, čiji je sponzor, ali ne i u Ligi Evrope. Pravila UEFA jasna su i rigorozna: Na stadionu ne sme da se vidi nikakva reklama, ništa što nije zvanični sponzor samog takmičenja, dok sa dresovima nema problema u tom smislu. I šta sada ostaje Gaspromu? Pa da malo jače pogura Crvenu zvezdu ka Ligi šampiona...

MOZZARTOVI BET SPECIJALI:
Zvezda i Partizan u Ligi Evrope i Zvezda vs Partizan u Ligi Evrope

Šalu na stranu. Još jedna informacija sa Marakane glasi da ulaznica još ima u prodaji, čak i za severnu tribinu. Paketi su skoro rasprodati, ali zato pojedinačnih karata za utakmicu protiv BATE Borisova ima. Blagajne i danas rade od 11 do 19 sati, dok će na dan meča (četvrtak, 21.00), raditi do početka susreta.


tagovi

FK Crvena zvezdaLiga EvropeMarakanaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara