""
""

Bomba iz Ukrajine: Srna stiže u Barselonu?!

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.09.16. | 17:29

Tribuna piše, a prenose španski i hrvatski mediji

Na letnji prelazni rok noćas je spuštena zavesa, i dok se polako podvlači crta u najjačim klubovima Evrope, analizira i ocenjuje ko je šta i koliko uspešno odradio na pijaci, Ukrajinci aktiviraju pravu bombu!

Kapiten Šahtjora i živa legenda kluba Dario Srna prelazi u Barselonu?!

Izabrane vesti

Tako danas piše tamošnja Tribuna, a ekspresno prenose španski i hrvatski mediji. Ukrajinci naime tvrde da postoji ozbiljna mogućnost da 34-godišnji veteran raskine ugovor sa Šahtjorom, a da onda kao slobodan igrač potpiše za Katalonce. Srna ima ugovor do juna iduće godine sa svojim klubom, no u Donjecku su navodno spremni da mu izađu u susret i dozvole sporazumni raskid, pošto se radi o istinskoj legendi Šahtjora.  

Tribuna još tvrdi da su pregovori hrvatskog defanzivca i Barselone u toku, ali da ništa još nije dogovoreno.

Španci ove informacije prenose uz ogradu da su na Kamp Nouu završili prelazni rok i da na mestu desnog beka Luis Enrike raspolaže s dva igrača - Aleksom Vidalom i Serhiom Robertom.

Dario Srna za Šahtjor igra od 2003. godine i sa tim klubom osvojio preko 20 trofeja. Pre toga nosio je dres splitskog Hajduka, a od nacionalnog dresa oprostio se posle Evropskog prvenstva u Francuskoj. Poslednjih meseci govorio je kako ima želju da karijeru završi u Šahtjoru.

Ali ako je Barselona zaista pozvala...

(foto: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraletnji prelazni rok 2016EvropaDario Srna

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara