Rijad Marez
Rijad Marez

Bomba koju čekamo - Rijad Marez! Ostala je još samo jedna prepreka...

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.05.18. | 08:50

Alžirac sve bliži transferu kod Pepa Gvardiole

Lester i Mančester Siti su u ozbiljnim pregovorima oko transfera Rijada Mareza na Etihad, ali konačan dogovor još uvek nije postignut, javlja lokalni list Lester Merkjuri.

Šampion Premijer lige iskreno želi da dovede Alžirca ovog leta, nakon što im je u januaru posao propao poslednjeg dana prelaznog roka, pa su tokom drugog dela sezone konstantno bili u kontaktu sa upravom Lisica koja je spremna da ga proda - za pravu cenu. Sada, kada je pijaca ponovo otvorena vrlo skoro se očekuje završetak transfera Mareza, a trenutno ga koči samo raspodela novca koji treba da pripadne agentima.

Izabrane vesti

Mančester Siti je ponudio u januaru 50.000.000 funti plus mladog Patrika Robertsa, ali je Lester tražio mnogo više, čak 80.000.000. Prema poslednjim informacijama Lisice su spremne da popuste malo, a pojedini izvori javljaju i da se cena vraća u okvire prvobitne, jer Građani nemaju nameru da im daju više od 60.000.000 britanskih novčanica.

Rijad Marez ima još dve godine ugovora sa Lesterom, koji tvrdi da nije bezobrazan kada traži veliko obeštećenje jer se radi o bivšem osvajaču Premijer lige, fudbaleru godine i kandidatu za Zlatnu loptu, ali će ovog leta možda morati i da popusti malo, pošto je već dva puta odbio zahteve za transfer samog fudbalera i suočavao se sa njegovim nezadovoljstvom, prvo prošlog leta, zatim i tokom zime.

Takođe, Alžirac je nedavno promenio menadžera kako bi ispunio želju i prešao u klub koji igra Ligu šampiona, a sada se o njemu stara Kija Jorabkijan, čuveni agent koji se proslavio kao broker u rekordnom transferu Filipea Kutinja iz Liverpula u Barselonu prošle zime. Njegovo iskustvo i moć ubeđivanja mogli bi da budu i presudni prilikom realizacije posla.

Foto: Action Images


tagovi

Rijad Marez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara