"Bojan Nastić (desno)"
"Bojan Nastić (desno)"

Bosanci pozvali srpskog beka koji je igrao za Orliće!

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.11.16. | 16:15

Ono što nije zanimljivo Muslinu, jeste Meši Baždareviću

Bojan Nastić (desno)

Iako je prošao sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije, debi u seniorskom fudbalu, Bojan Nastić bi mogao da doživi u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Izabrane vesti

Nastić je rođen  Vlasenici i dobio je poziv Bosne i Hercegovine da zaigra za popularne Zmajeve. To je i potvrdio u izjavi za belgijske medije.
„Kontaktiran sam od strane ljudi iz bosanskog saveza i reprezentacije. Ali nisam još odlučio“, rekao je Nastić.

Srbin iz Republike Srpske je letos prešao iz Vojvodine u Genk gde pruža dobre partije, a posebno je dobar utisak ostavio u nedavnom meču Lige Evrope protiv Rapida kada je belgijski klub obezbedio plasman u nokaut fazu takmičenja.

U Vojvodinu je došao kao 15-godišnjak iz Valesnice, prošao mlađe kategorije i postao standardan u prvom timu Lala čiji dres je nosio četiri sezone. Igrao je za kadetsku, omladinsku i mladu reprezentaciju Srbije. Iako je i tada imao pozive iz Bosne i Hercegovine, odlučio se za dres Orlića.

Ipak, konkurencija na poziciji levog beka u reprezentaciji Srbije je prilično jaka s obzirom da selektor Muslin ima na tom mestu Kolarova, Obradovića, Mladenovičća, pa i Duška Tošića što znači da će Nastić teško dočekati šansu da debituje za Orlove. Sa druge strane, Selektor Mehmed Baždarević vidi Nastića u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. 

Odluka je na Nastiću... 

(FOTO: Action images)


tagovi

BelgijaBiHBojan NastićEvropaGenkŽupiler Pro ligareprezentacija Bosne i Hercegovinereprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara