""
""

Bosanska lekcija Orlićima

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.05.16. | 18:12

Omladinska selekcija Srbije pala u sudaru sa Bosnom i Hercegovinom – 2:0

Poraz srpskih omladinaca u nevreme. Fudbaleri Bosne i Hercegovine uspeli su da se revanširaju vršnjacima iz Srbije za poraz u prvoj utakmici. Srbija je u prvom delu igrala opasnije i agresivnije od gostiju, ali nije uspela da realizuje te prednosti. Pored nekoliko šansi mladići Srbije su pogodili i prečku.

Gosti su svoje šanse, međutim, znali da iskoriste. Naročito je dobro igrao Amar Suljić, koji je osim prvo gola, asistirao i kod drugog pogotka. On je bio pokretač svih akcija gostiju, koje su opasno ugrožavale naš gol.

Izabrane vesti

Oba selektora, Milan Kosanović (Srbija) i Toni Karačić (BiH), bili suzadovoljni korektnim i jakim proverama. Pokazalo se da obe reprezentacije imaju visok potencijal u tom uzrastu i da s optimizmom mogu da očekuju naredne nastupe.

Za igrače Srbije u tom uzrastu, rođene 1998. godine, sledi letnja pauza. Avgusta će biti novo okupljanje i pripreme za međunarodni turnir ,,Svetan-Ćele Vilotić", koji će se početkom septembra održati u Subotici.

Mlađi omladinci su do sada ove godine odigrali ukupno pet utakmica. Savladali su Jermeniju i Bosnu, izgubili od Mađarske, a igrali nerešeno protiv Jermenije i Mađarske.

(Foto FSS)

 


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalMilan KosanovićEvropaDominik DingaBiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara