Bravo, kreteni - Sportingovi huligani nasrnuli noževima i bakljama na svoje fudbalere

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.05.18. | 20:12

Bas Dost završio sa posekotinom na glavi samo zato što ekipa nije osvojila drugo mesto

Ljudska glupost je neuništiva, a najnoviji primer za to stigao nam je iz Portugalije. Tamo su huligani koji navijaju za Sporting iz Lisabona upali u trening kamp ekipe i fizički nasrnuli na fudbalere i članove stručnog štaba. A sve pod izgovorom da su nezadovoljni činjenicom da je Sporting ostao bez drugog mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona sledeće sezone.

Kako javljaju portugalski mediji, grupa od oko 50-ak huligana upala je u Sportingovu akademiju i bili su naoružani metalnim štanglama, noževima i kaiševima. Ovi maloumnici su praktično uništili svlačionicu, a pritom su nasrnuli na Basa Dosta, Markosa Akunju i Josipa Mišića, kao i na trenera Žorža Žezusa.

Izabrane vesti

Najgore od njih prošao je Holanđanin Dost sa posekotinom na glavi. Huligani su zapalili i ubacili nekoliko baklji u svlačionicu, a jedna je pogodila Marija Monteira. Da sve bude još gore, igrače Sportinga čeka i finalna utakmica Kupa Portugalije protiv Aveša, a taj meč na programu je 20. maja na stadionu Nasional u Lisabonu.

Foto: Action images


tagovi

Bas DostŽorž Žezus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara