Brutalan spisak otpisanih! Ni Brazil, ni Francuska - Španija ima najviše dobrih fudbalera na svetu

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.05.18. | 14:46

Pogledajte kakvi sve igrači nisu uspeli da uđu na spisak od 23 reprezentativca Crvene furije za Mundijal

Brazilski selektor Tite je morao da otpiše gomilu sjajnih igrača praveći konačni spisak za Mundijal. Ozbiljna imena je precrtao i francuski strateg Didije Dešan. Ali niko nema takva imena koja su otpala sa spiska za Rusiju kao što to ima Španija.

Španci mogu da skockaju bukvalno cela dva tima otpisanih rerprezentativavca i da ti timovi budu konkurentni za prolaz grupe u Rusiji. Čak bismo se kladili da bi ove ekipe prošle grupu...

Izabrane vesti

Da krenemo od prvih prekobrojnih. Od onih koji po selektorskom rangu pripadaju C timu ako onih 23 smtramo članovima A i B timova.  Otpao je jedan od najskupljih napadača sveta Alvaro Morata, jedan od najboljih levih bekova u Evropi Markos Alonso, najskuplji štoper u istoriji španskog fudbala Injigo Martinez, Bajernov univerzalni vojnik Havi Martinez, Čelsijev tandem Fabregas - Pedro, zatim standardni Atletikovi prvotimci Vitolo i Huanfran, pa Mark Bartra koji igra fudbal života u Betisu... Na golu bi bio Serhio Riko iz Sevilje.

Potom dolazimo i do D  tima. Na golu Serhio Asenho, bekovski par Beljerin - Gaja koje traže mnogi veliki klubovi u Evropi, Napolijev komandant odbrane Raul Albiol, odlični Ljorente iz Real Sosijedada, pa njegov saigrač Asijer Iljaramendi, pa Ander Erer, Barsin Serđi Roberto i u napadu sjajni triling iz Serije A: Suso -  Luis Alberto - Kaljehon.

A ako vam je zanimljivo možete da pravite jopš timova. Evo nekoliko predloga... Golman Kiko Kasilja (Real Madrid), defanzivci Aleks Grimaldo (Benfika), Alberto Moreno (Liverpul), Huan Bernat (Bajern), Juri Berčiče (PSŽ), Aron (Espanjol), Mario Gašpar (Viljareal), vezisti Pablo Fornals, Rodri i Bruno Sorijano (svi Viljareal), Denis Suarez (Barselona), Dani Sebaljos i Fabijan Ruiz (Betis), Džonatan Vijeira (Peking), Borha Valero (Inter), napadači Đerar Moreno (Espanjol), Fernando Ljorente (Totenhem), Pako Alkaser (Barselona), Đerar Deulofeu (Votford), Santi Mina (Valensija), Mikel Ojarzabal (Real Sosijedad)...


tagovi

Fudbalska reprezentacija ŠpanijeRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara