"Putinčanin i Rašević"
"Putinčanin i Rašević"

Bukti rat između Kruševca i Novog Sada, Miša Kosanović direktan: Lako im je sa tuđim parama, dugove im svi vraćamo

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.01.18. | 10:09

I još ponešto zanimljivo sa superligaške scene

Putinčanin i RaševićNavikli smo na prepucavanje Crvene zvezde i Partizana, ali izgleda da je u povoju stvaranje još jednog rivaliteta na superligaškoj sceni. Trener Napretka Milorad Kosanović otvoreno je "nagazio" Vojvodinu zbog toga što mu Novosađani, uslovno rečeno, "kradu" igrače koje je želeo da dovede u Kruševac. 
"Izgleda da mnogi klubovi prate naše aktivnosti, a konkretno probleme pokušava da nam napravi Vojvodina. Neću o imenima, ali posle nekih, maltene dogovorenih transfera, dali su daleko veće ponude... Nemamo nameru da se s njima utrkujemo na taj način, jer im je sa te strane daleko lakše. Barataju tuđim, društvenim parama, a to znači da im dugove posle svi vraćamo", prenosi Sportski žurnal reći ljutitog Kosanovića.

O čemu se tačno radi mogli bismo da naslutimo iz teksta sa iste strane Sportskog žurnala. Dopisnik iz Novog Sada Miša Gavrilović javlja da postoje velike šanse da prva pojačanja Vojvodine u januarskom prelaznom roku postanu defanzivac Voždovca Marko Putinčanin i napadač Metalca Vinsent Eze, dok se na spisku želja nalazi i ime Anesa Ruševića, koji se baš i nije najbolje snašao u BATE Borisovu. Baš Rašević je prema Žurnalovim informacijama bio i na meti Napretka.

Izabrane vesti

Inače, Vošu je upravo napustio iskusni napadač Ivica Jovanović.

Kad su ostali klubovi u pitanju, pažnju nam je privukla vest da je iskusni napadač Lazar Veselinović, koji je ne tako davno blistao u Hajduku iz Kule, zadužio opremu Zemuna. Takođe, levi bek Mačve Radoš Protić je otišao u mađarsku drugu ligu, u klub Kisvardi, dok se Zvezdin omladinac Jug Stanojev nije dogovorio sa Radnikom iz Surdulice,pa će proleće provesti na pozajmici u Grafičaru.

Da završimo gde smo i počeli, s Napretkom, u Kruševac je posle Milana Basraka i Stefana Nikolića, nekada napadača mlade reprezentacije Crne Gore, stigao i Miroljub Kostić iz Borca. Čeka se i Miloš Ostojić, nekadašnji štoper Partizana, a možda i Miloš Stanković, Kosanovićev bivši đak iz Radnika.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Mačva ŠabacMilorad KosanovićNapredak KruševacSrbijaSuperligaVojvodinazemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara