"Luka Adžić"
"Luka Adžić"

Crveno-belo u modi: Nemci i Englezi zaokružili Adžićevo ime

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.11.17. | 20:22

Prva ponuda iz Bundeslige očekuje se već u januaru

Luka AdžićTek je načinio prve korake u profesionalnim vodama, a već su se javili potencijalni kupci iz dve zemlje koje u fudbalskom smislu spadaju među najjače u Evropi. Ime Luke Adžića više se ne pominje samo u pričama navijača Crvene zvezde, već je tema i u Nemačkoj i u Engleskoj.

U Nemačkoj pre svega, jer tamošnnji mediji navode da su se skauti slavnog Hamburgera puni pozitivnih utisaka vratili sa utakmice U21 reprezentacija Srbije i Austrije. Adžić je igrao 20-ak minuta, namestio treći gol Orlića. Zapisali su HSV-ovi izaslanici: odličan dribling, visoka fudbalska inteligencija, ubitačna levica… I maltene neograničen prostor za dalji razvoj.

Izabrane vesti

Pritom, ne bi Adžić bio posebno skup, barem ne u evropskim okvirima. Pitanje je doduše da li bi ga Zvezda prodala već u januaru s obzirom da je tek promolio glavu u seniorskoj konkurenciji, ali ako stigne "ponuda koja se ne odbija"… Znamo svi da srpski klubovi baš i nisu u finansijskoj situaciji da previše tvrde Pazar, ma koliko da su se okolnosti u Ljutice Bogdana popravile u odnosu na period od pre nekoliko godina.

Jedino što brine čelnike Hamburgera navodno je ponuda engleskog Sanderlenda, koji bi finansijski mogao da bude možda i izdašniji, ali je problem ono što Crne mačke mogu da ponude na sportskom planu. Trenutno su zakucane za dno Čempionšipa, ako ispadnu i u treću engleski ligu neće imati šta da traže u trci za Adžićevim potpisom.

HSV je ozbiljnija priča. Pitanje je samo da li već u januaru ili će se čekati leto…

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaNemackaLuka AdžićHamburgerEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara