"Danko (crvena majica) i Đorđe"
"Danko (crvena majica) i Đorđe"

ČUDESNO: Ovo je najbolja kladioničarska priča koju ćete pročitati!

Vreme čitanja: 3min | pet. 19.05.17. | 11:02

Odigrao tiket i zaradio 5.000 evra, najbolji drug sve prepisao i uzeo 31.000 evra! Sve se odigralo u kladionici MOZZART u Banja Luci

Danko (crvena majica) i Đorđe

Lep je osećaj kad iz kladionice izađeš brojeći veliku sumu novca, a još kad obezbediš najboljem drugu da se obogati - e pa to je, reći ćete vi sada, moguće samo na filmu.

Izabrane vesti

Na filmu, i u MOZZARTU, dodaćemo mi. Ne, ne preterujemo jer priča koja sledi sigurno je najbolja kladioničarska priča koju ćete pročitati.

Bio je četvrtak popodne u Banja Luci, a oni koji su bili na proleće u glavnom gradu Republike Srpske znaju da su retki gradovi, bar u regionu, koji su lepši od grada na Vrbasu u ovo doba godine. Danko i Đorđe su šetnju centrom Banja Luke rešili da krunišu omiljenom zanimacijom - sastavljanjem tiketa u MOZZARTU.

Danko se prihvatio posla i krenuo redom.
„Bilo je dosta mečeva u ponudi, a kako se prvenstva bliže kraju, mnoge ekipe više i nemaju jake takmičarske motive, ideja mi je bila da na nekoliko mečeva odigram da oba tima daju gol, odnosno GG. Ređao sam, nisam ni brojao, promešao sa nekoliko konačnih ishoda, gađao pobede ekipa kojima su potrebni bodovi, a dodao sam i meč Svetskog prvenstva u hokeju Švajcarska - Švedska, i mlade odbojkaše Srbije“, priča nam Danko.

Dankov tiket možete pogledati i OVDE

Danko i Đorđe

Prelomni trenutak dogodio se kad je došao do utakmice švajcarske druge lige Le Mon - Arau.
„I tu sam hteo da igram GG, ali mi je kvota bila mala. Pogledam malo bolje, vidim kvota na keca 4,90, a domaćima treba jer ako pobede praktično obezbeđuju opstanak. I stavim keca. Vidite, GG nije došlo, a kec jeste, bilo je 1:0, a posebno mi je drago što je jedini pogodak postigao naš čovek, Anđelko Savić. Pozdravljam ga ovom prilikom, neka svrati na kafu u Banja Luku, mi častimo“, kaže Danko.

Danko je odlučio da na tiket stavi 1,6 konvertibilnih maraka. Na takvom prostoru živimo pa da preračunamo: to je 0,82 evra, ili 101 dinar. I svih 15 parova je došlo, uključujući i Le Mon, a dobitak je 10.268 konvertibilnih maraka, odnosno 5.265 evra, ili skoro 650.000 dinara! U sve to je uključen MOZZART BONUS od 30%.

I onda se desilo ono što ovu priču čini toliko čudesnom: Dankov drug Đorđe rešio je da ceo tiket prepiše. Samo što je on uložio 10 konvertibilnih maraka, ili oko 600 dinara. Sve se vidi i po vremenu uplate tiketa. Dankov je otkucan u 18.04:51, a Đorđev u 18.05:51. Dakle samo 50 sekundi razlike, tačno onoliko koliko otprilike treba operateru da otkuca tiket od 15 parova.

Tiketi blizanci

„Bio sam nešto lenj, Danko je sve to dobro proučio, i rekoh, ajde da prepišem, stavim 10 maraka, pa šta bude. A desilo se - ČUDO“, kaže nam Đorđe, koji je, zahvaljući ulogu na tiketu dobio 62.173 konvertibilnih maraka, odnosno 31.800 evra, ili skoro četiri miliona dinara.

Đorđev tiket možete pogledati i OVDE

ZAJEDNO, DANKO I ĐORĐE OSVOJILI SU PREKO 37.000 EVRA!

Na MOZZARTOVO uplatno-isplatno mesto jutros su došli zajedno po dobitke. Koliko će Đorđe častiti Danka za dobitnu kombinaciju, nisu nam otkrili, ipak je to među njima, ali su nam rekli da su veliki navijači Crvene zvezde. I nisu pristali da se fotografišu bez kese sa grbom beogradskog kluba jer ih osim ljubavi prema klađenju spaja i ljubav prema Zvezdi.

Momci, svaka čast!


tagovi

bet analizaLUDI TIKETsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara