""
""

Čuo se Marotin glas: Baloteli - NE! De Fraj - NE! Džan - DA!

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.01.18. | 21:23

Plan je jasan, samo ga treba sprovesti u delo...

Reč Đuzepea Marote u Juventusu je zakon! Kada on kaže da je neko vredan potpisivanja, izdvaja se i 90.000.000 evra (primer Gonzala Iguaina). Ali, kada neko nije u Juventusovoj orbiti, nema šanse da će pored njega biti završen posao.

Izabrane vesti

Tako se tokom jutarnjih časova pojavila informacija britanskog Sana da će Mario Baloteli od leta zadužiti opremu Juventusa. Ume poznati tabloid da pogodi neke poslove, ali ume i debelo da omaši. A, povodom vesti da će Baloteli biti Iguainova zamena Marota se samo nasmejao i poručio - glupost. 
„Spekulacije o Baloteliju? Čista fantazija, laž. Baloteli nije profil igrača kakav je potreban Juventusu“, rekao je Marota i tako ekspresno poništio priče o transferu koji bi podigao ozbiljnu prašinu na Čizmi. 

Podsetimo, minulih dana se čak govorkalo i o tome da superagent Mino Rajola radi na tome da Baloteli na leto postane igrač Napolija. 

Poslednjih nedelja italijanska štampa spekulisala je da bi Juventus mogao Interu pred nosom da ukrade Stefana de Fraja. Marota je u istom mahu želeo da zatvori još jedno trač poglavlje na zimskoj pijaci.
"De Fraj? On nije naš cilj", jasan je prvi operativac Stare dame. 

U međuvremenu osvanula je vest da je De Fraj dogovorio produžetak saradnje sa Lacijem na još jednu godinu, odnosno do leta 2019. godine, uz otkupnu klauzulu od 25.000.000 evra kako bi klubu pomogao da zaradi na njegovom transferu na leto. I to sve kao znak poštovanja što je Lacio bio uz njega kada je bio povređen i kada mu je bila potrebna podrška. 

Posle dva glasna i jasna "NE" Bepe Marota je još jednom poručio da Juventus želi Emrea Džana. Ali...
"Ne mogu da kažem da ćemo u tome uspeti jer Džan ima ugovor sa Liverpulom, koji bi mogao čak i da produži. Takođe, još je nekoliko potencijalnih kupaca u igri. Emre Džan je svakako neko koga želimo da dovedemo", kaže iskusni sportski radnik. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stefan De FrajSerija APremijer ligaMario BaloteliLiverpulLacioJuventusItalijaEvropaEngleskaEmre DžanBepe Marota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara