Čuvajte se uzdrmanog FCSB-a

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.05.18. | 15:44

Da je pred izabranicima Nikolaea Dike težak posao, otkriva i podatak da je Krajova uz FCSB jedina bez poraza kod kuće

Šokantnim porazom na gostovanju Jašiju - ili bolje rečeno skandalozim izdanjem - FCSB je ulogu favorita za titulu prepustio Klužu. 

Sada je povratak titule u prestonicu sveden na domen teorije, pošto će i u slučaju trijumfa protiv Krajove na zatvaranju devetog kola plej-ofa, FCSB morati da čeka kiks Kluža u poslednjem kolu protiv Vitorula. Istina, Rumuni su nas proteklih godina naučili da je sve moguće, ali sumnjamo da će lider propustiti priliku da osvoji četvrtu titulu.

Izabrane vesti

Da je pred izabranicima Nikolaea Dike težak posao, otkriva i podatak da je Krajova uz FCSB jedina bez poraza kod kuće. Uključujući i kup, popularni Studenti postigli su 12 golova na protekla tri meča na stadionu Jon Oblemenko! Tanka je nada FCSB-u jedan trijumf na četiri gostovanja u plej-ofu i izuzev tog trijumfa (protiv Astre 3:0), najtrofejniji klub naših istočnih komšija svaki put je kapitulirao bar jednom.

Keca verovatno neće biti, ali pitanje je koliko je dvojka dobro rešenje... Iako nikada nije izgubio od Krajove (10 pobeda, dva remija), poljuljani FCSB mogao bi da se oklizne na jugu i tako širom otvori vrata Klužu do trona.

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara