""
""

Debi iz snova Danija Alvesa - golčina iz slobodnjaka i asistencija za pobedu! PSŽ uzeo prvi trofej u sezoni (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.07.17. | 23:03

Monako vodio, ali nije izdržao...

Svaka čast svim tim napadačima od po 40, 50, 60 i 70 miliona evra, alal vera i defanzivcima koji poslednjih dana probijaju sve granice svojim transferima, ali jedno od top pojačanja ovog leta ima 34 godine i stiglo je bez obeštećenja. Naravno, Dani Alves. Posle sjajne sezone u Juventusu brazilski veteran nastavlja tamo gde je stao, proživljava drugu mladost i na svom zvaničnom debiju doneo je prvi trofej svom novom klubu. U finalu Superkupa Francuske, u Maroku, Pari Sen Žermen - Monako 2:1 (0:1)

Izabrane vesti

I pored prodaje trojice veoma važnih igrača (Bernardo Silva, Bakajoko, Mendi) - a odlazaka će tek biti - Monako je pokazao da će i naredne sezone biti najozbiljniji takmac Svecima u borbi za tron u Ligi 1, no zahvaljujući majstorstvu sjajnog desnok beka Kneževi su morali da priznaju minimalan poraz večeras, tako da je PSŽ peti put uzastopno osvojio ovaj trofej.  

Ekipa Leonarda Žardima povela je pogotkom Đibrila Sidibea, a posle dodavanja Jurija Tilemansa. Do preokreta je došlo u nastavku. Dani Alves je prvo u 51. minutu divno gađao iz slobodnjaka za 1:1, a onda je 12 minuta kasnije pronašao Adrijena Rabioa i Monakova mreža se zatresla drugi put. 

U finišu se igralo bez garda. Napadali su i jedni i drugi, doduše bez pravih velikih šansi. Beležimo i da je u nadokandi vremena Monako oštećen za čist penal, jer je Rabio igrao rukom u svom šesnaestercu, međutim, glavni arbitar ostao je nem. 

(foto: Action Images)


tagovi

superkup francuskePari Sen ŽermenMonakoLiga 1FrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara