Debi Melega i Stojiljkovića - pobeda Zvezde pred povratak u Beograd

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.06.18. | 19:06

Crveno-beli savladali reprezentaciju Užica sa 2:1

Pobeda za kraj prvog dela priprema i debi Dejana Melega i Nikole Stojiljkovića u dresu Crvene zvezde! Šampion Srbije je u Užicu pobedio reprezentaciju tog grada sa 2:1.

Strelac pobedonosnog pogotka za ekipu Vladana Milojevića bio je Nemanja Milić u 67. minutu posle dodavanja Bainovića. Crveno-beli su poveli u 36. minutu preko Branka Jovičića, a izjednačujući gol za Užice dao je Stefan Đurić u 50. minutu

Izabrane vesti

Ovo je bila prva i jedina provera Crvene zvezde na Zlatiboru, bila je i prilika da se trener Milojević uveri u efikasnost priprema.

U prvom delu Milojević se odlučio da na teren izvede proverene snage, uz debitante Melega i Stojiljkovića. Srnić i Ben igrali su po krilnim pozicijama, a Meleg iza Nikole Stojiljkovića.

Pored golova, Zvezda je imala još nekoliko dobrih prilika da dođe do ubedljivije pobede. U 26. minutu Srnić je centrirao, Meleg je uhvatio poluvolej, ali je lopta otišla pored gola.

Malo je nedostajalo da u 48. minutu Nenad Milijaš postigne evrogol, ali je posle voleja sa nekih 15-ak metara, lopta zatresla prečku. Ovaj deo gola zatresao se i šest minuta pre kraja meča kada je Cvetković šutirao, posle dodavanja Gojkova.

Inače, utakmica je nekoliko puta prekidana utakmica zbog vrućine. Ekipa Zvezde se u četvrtak vraća u Beograd, a dva dana kasnije putuje u Austriju na drugi deo  priprema.

REPREZENTACIJA UŽICA – CRVENA ZVEZDA 1:2 (0:1)
/Đurić 50 – Jovičić 36, Milić 67/

Stadion: Slobode (Užice)
Gledalaca: 1000
Sudija: Rajko Jovanović

Reprezentacija Užica: Čubraković, Jezdimirović, Glišović, Cvetić, Cvetković, Lazović, Knežević, Petrović, Cvetković, Stanić. Igrali su još i Šunjevarić, Karadarević, Mitrović, Martinović, Lazarević, Bralušić, Đurević.

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Savić, Babić, Terzić, Jovičić, Krstičić, Meleg, Srnić, Ben, Stojiljković. Igrali su još Stanković, Bainović, Ze Markos, Eraković, Gojkov, Luković, Milijaš, Cvetković, Nikolić i Milić.

Foto: FK Crvena zvezda


tagovi

Dejan MelegNikola Stojiljković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara