""
""

Dijego Kosta u dresu Atletika i poruka Konteu

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.07.17. | 10:55

Španac dao još jedan razlog Jorgandžijama da veruju da će doći do transfera

Dijego Kosta ponovo namiguje Atletiko Madridu. Dijego Kosta je napravio novi korak ka izlazu iz Čelsija. On je na društvenim mrežama postavio snimak iz Brazila na kom se vidi kako uživa u dresu Atletiko Madrida. Iako je još pod ugovorom sa Plavcima.

Usput je uspeo i da potkači Antonija Kontea kada je na "četu" poručio Sesku Fabregasu da "zagrli Kontea". Tako je u video zapisu koji je išao uživo praktično "pozdravio" Italijana i poručio da ide iz redova Plavaca. Poručio je usput i "Napred Atletiko".

Izabrane vesti

Italijan mu je rekao da treba da pronađe novi klub, a napadač nije nijednog momenta krio da želi da se vrati u klub sa Visente Kalderona. Sa ovim dresom praktično je ubio svaku sumnju.

Kosta je na odmoru u Brazilu zato što ga je tim isključio sa treninga predsezone i poručeno mu je da nije deo planova za narednu sezonu.

Pošto Atletiko Madrid ima problema sa suspenzijom, Kosta verovatno neće igrati fudbal u prvom delu sezone, sve do januara 2018. Ili će možda otići negde na pozajmicu do tada.

A više puta je rekao da mu je stalo da ima utakmice u nogama jer sledeće godine ide Svetsko prvenstvo u fudbalu gde želi da bude u sastavu Španije.

Inače, Čelsi radi na dovođenju novog napadača, a to bi vrlo lako mogao da bude Pjer Emerik Obamejan iz Borusije Dortmund.

OVDE pročitajte sve vesti vezane za transfer pijacu.

(FOTO: Instagram)


tagovi

Atletiko MadridDijego KostaEvropameđunarodni fudbalPremijer ligaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara