Jadan čovek: Baptist Rene, golman Dižona
Jadan čovek: Baptist Rene, golman Dižona

Dižon na poslednja tri gostovanja primio 15 golova!

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.02.18. | 09:18

Jedinstvena prilika za Trou da pobegne na sigurna četiri boda od zone ispadanja

Dižon je na strani toliko očajan u poslednje vreme, da je uspeo da izbije na vrh liste ekipa na čijim utakmicama procentualno najviše puta padnu tri ili više pogodaka... To je pored Pari Sen Žermena - koji je, doduše, zadužen za "terorisanje" protivničkih mreža - i tradicionalno efikasnog Monaka svojevrsni raritet. Klub iz grada senfa je u seriji od osam poraza na strani, a dovoljno je reći da je na tri prvenstvena gostovanja u 2018. godini primio - 15 golova! Nije se Dižon proslavio ni u kupu, odakle ga je eliminisao Strazbur, smestivši mu tri gola pred svojim navijačima, od čega dva u drugom i trećem minutu produžetka.

Istini za volju, olakšavajuća okolnast za rasturenu bandu Olivijea Dal'Olja, bar kada je reč o defanzivnim karakteristikama Dižona, može da bude činjenica da u zaostaloj utakmici 24. kola Lige idu na noge najtvrđem domaćinu uz Nant i Tuluz - Troi (18.30, TV Arena Sport 4).

Izabrane vesti

Iako je Troa na svom De Lobu na pet prethodnih mečeva u šampionatu igrala 0-1 (tri dobila, dva izgubila), ovo je jedinstvena prilika da sa dva pogotka u mreži Dižona pobegne na sigurna četiri boda od zone ispadanja.

(FOTO: Action Images)


tagovi

sportsko klađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara