Ono što je zanimljivo jeste da je podatke o severnokorejskoj ligi vrlo teško pronaći, čak i te kada se igraju mečevi, i koji su rezultati, pa su Indijci, koje s klupe predvodi Španac Albert Roka, sigurno imali poteškoća da saznaju nešto o svom rivalu.
Događaju li se čuda na najvećem stadionu?
""

Dok ceo svet čeka sledeći potez njihovog lidera Kim Džong Una, fudbaleri severnokorejskog kluba 25. april pokušaće da naprave istorijski uspeh i plasiraju se u samu završnicu AFC kupa, takmičenje u kojem učestvuju timovi iz manje fudbalski razvijenih zemalja Azije.

Ovo je revanš meč Interzonalnog polufinala (u drugom igraju Seres s Filipina i Istiklol iz Tadžikistana), a pobednik Interzonalnog finala sastaće se u velikom finalu sa pobednikom takmičenja Zapadne zone, gde se u finalu sastaju Iračani, tačnije Al Vahda i Al Kuva.

(1,60) 25. April (3,70) Bengaluru (5,30)

Koliko god bilo komplikovano, plasman u finale bio bi bi veliki uspeh za 25. april, ali to će biti vrlo teška misija za ekipu koja je u prvom meču, u Indiji, poražena sa 0:3. Međutim, oni će rivala dočekati na najvećem stadionu na planeti, Prvi maj u Pjongjangu, koji ima preko 115.000 sedećih mesta, pa se možda i dogodi čudo?

Ono što je zanimljivo jeste da je podatke o severnokorejskoj ligi vrlo teško pronaći, čak i te kada se igraju mečevi, i koji su rezultati, pa su Indijci, koje s klupe predvodi Španac Albert Roka, sigurno imali poteškoća da saznaju nešto o svom rivalu. U prvom meču, to im nije predstavljalo problem...

(FOTO: Printscreen)

 

×