""
""

Događaju li se čuda na najvećem stadionu?

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.09.17. | 23:11

Ono što je zanimljivo jeste da je podatke o severnokorejskoj ligi vrlo teško pronaći, čak i te kada se igraju mečevi, i koji su rezultati, pa su Indijci, koje s klupe predvodi Španac Albert Roka, sigurno imali poteškoća da saznaju nešto o svom rivalu.

Dok ceo svet čeka sledeći potez njihovog lidera Kim Džong Una, fudbaleri severnokorejskog kluba 25. april pokušaće da naprave istorijski uspeh i plasiraju se u samu završnicu AFC kupa, takmičenje u kojem učestvuju timovi iz manje fudbalski razvijenih zemalja Azije.

Izabrane vesti

Ovo je revanš meč Interzonalnog polufinala (u drugom igraju Seres s Filipina i Istiklol iz Tadžikistana), a pobednik Interzonalnog finala sastaće se u velikom finalu sa pobednikom takmičenja Zapadne zone, gde se u finalu sastaju Iračani, tačnije Al Vahda i Al Kuva.

(1,60) 25. April (3,70) Bengaluru (5,30)

Koliko god bilo komplikovano, plasman u finale bio bi bi veliki uspeh za 25. april, ali to će biti vrlo teška misija za ekipu koja je u prvom meču, u Indiji, poražena sa 0:3. Međutim, oni će rivala dočekati na najvećem stadionu na planeti, Prvi maj u Pjongjangu, koji ima preko 115.000 sedećih mesta, pa se možda i dogodi čudo?

Ono što je zanimljivo jeste da je podatke o severnokorejskoj ligi vrlo teško pronaći, čak i te kada se igraju mečevi, i koji su rezultati, pa su Indijci, koje s klupe predvodi Španac Albert Roka, sigurno imali poteškoća da saznaju nešto o svom rivalu. U prvom meču, to im nije predstavljalo problem...

(FOTO: Printscreen)

 


tagovi

sportsko klađenjemeđunarodni fudbalAzijski kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara