DOGOVORENO: Nikola Stojiljković je Zvezdin za 200.000! Klauzula 1.500.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.06.18. | 21:40

Napadač Brage igraće naredne godine na Marakani kao pozajmljeni fudbaler portugalskog kluba

Transfer je dogovoren, stručni štab Crvene zvezde, predvođen trenerom Vladanom Milojevićem, dobio je ono što je tražio: Nikola Stojiljković igraće naredne sezone na Marakani kao pozajmljeni fudbaler portugalske Brage, saznaje MOZZART Sport.

Pregovori na realaciji Crvena zvezda - Braga trajli su nedeljama. Činilo se u jednom trenutku da će nekadašnji napadač Čukaričkog biti preveliki zalogaj za rukovodstvo srpskog šampiona. Posebno, što su u igru uleteli Rapid iz Beča i APOEL sa Kipra, ali... Na kraju su Portugalci popustili i pristali da Stojiljkovića pošalju na jednogodišnju pozajmicu u Ljutice Bogdana. Taj aranžaman koštaće crveno-bele odmah 200.000 evra, uz jedan vrlo bitan dodatak: Zvezda će naredne sezone moći da otkupi Stojiljkovića za 1.500.000 evra.

Izabrane vesti

U jednom trenutku predsednik Brage tražio je za otkup velikih 2.000.000 evra, ali je pristao da spusti cenu i omogući srpskom klubu da otkupi Stojiljkovića posle godinu dana. Na toj je uticala i velika želja rođenog Nišlije da ponovo sarađuje sa trenerom Vladanom Milojevićem koji ga je afirmisao u Čukaričkom. Takođe, očigledno je i da snažni špic želi da rehabilituje karijeru na Marakani, kao što su u sezoni za nama to uradili Pešić, Savić, Rodić, RadonjićStojković.

Poslednju sezonu Nikola Stojljković je proveo u Kajzeriju, ali se nije naigrao. Odigrao je svega pet prvenstvenih mečeva.

Crvena zvezda je već dovela Vladimira Jovančića, a uskoro se očekuje i završetak posla sa Dejanom MelegomStojiljkovićem. Tačnije, trojicu igrača Vladan Milojević bi trebalo da ima na prozivci koja je zakazana za ponedeljak.

U slučaju odlaska Aleksandra Pešića Crvena zvezda će angažovati još jednog napadača.

FOTO: Star Sport


tagovi

Nikola Stojiljković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara