""
""

Đukiću otkaz u Valensiji!

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.12.13. | 16:52

Srpski stručnjak završio svoju misiju na istoku Španije

Kraj za Miroslava Đukića u Valensiji! Gotovo od samog početka sezone mediji su konstantno smenjivali srpskog stručnjaka sa klupe Slepih miševa, ali posle meča sa Atletiko Madridom i poraza od 3:0 neće više biti tu gde jeste! Naime, španski mediji već uveliko pišu o tome da je Đukić smenjen, a to je sada zvanično i potvrđeno na konferenciji za medije koja je počela u 17 časova.

Pred predstavnicima "sedme sile" pojaviće se predsednik kluba Amadeo Salvo, tehnički direktor Rufete i Miroslav Đukić, a posle nje srpski stručnjak će biti slobodan u izboru nove sredine.

Izabrane vesti

Na naslovnoj strani lista Super Deporte stoji naslovna strana na kojoj, u našem slobodnom prevodu piše: "Presuđeno mu je".

Za sada je poznato da će privremeno rešenje biti Niko Estevez, koji je trener mladog tima Valensije. 

Slepi miševi trenutno zauzimaju deveto mesto u Primeri, dok će u drugoj fazi Lige Evrope igrati sa kijevskim Dinamom.

Đukić nije želeo previše da govori, već je samo kratko rekao da se ne slaže sa odlukom uprave, ali...
"Iskreno, ne prihvatam odluku, ali moram da se složim sa njom. Čini mi se kao da igrači nikada nisu pružali sve od sebe i nisu davali 100 odsto mogućnosti. Zato nismo ni napravili napredak. Klubu, navijačima i igračima Valensije želim sve najbolje u budućnosti".

Prvi čovek kluba sa Mestalje, Amadeo Salvo rekao je da je preterao u oceni da će Đukić ostati do kraja sezone.
"U jednom trenutku sam televijskoj stanici Kanal + rekao da će Đukić ostati na klupi do kraja sezone. Sada shvatam da sam preterao. Rešili smo pitanje njegovog ugovora vrlo lako. Naš je cilj da ekipa igra Ligu šampiona, ne možemo više da idemo nizbrdo", rekao je Salvo.

On je, takođe naveo da klub nije na prodaju, a da će pitanje novog trenera biti rešeno vrlo brzo.
"Koliko ja znam, na tržištu ima pregršt renomiranih trenera koji žele da dođu u klub. Zato mislim da ćemo ovaj problem brzo rešiti", zaključio je Salvo.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaMiroslav ĐukićPrimeraŠpanijaValensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara